A. R. | 29. 6. 2022, 19:15

Žan Serčič o tem, ali hodi na nudistično plažo

Toni Konrad

Dočakali smo že prvi vročinski val in marsikdo je z mislimi že na dopustu. Medtem ko se Žanove oboževalke sprašujejo, ali postavni mladenič prisega na sončenje v kopalkah ali brez, imamo mi odgovor.

Verjetno ni treba posebej omenjati, da je Žan Serčič trenutno eden najbolj priljubljenih ustvarjalcev na naši sceni. Zanj se tepejo tako pevci in glasbeniki kot oboževalke.

Talentirani glasbenik nam je zaupal, da bodo njegovi poletni meseci predvsem glasbeno obarvani: "Do septembra imam okrog 40 koncertov. Vsak sončni žarek in skok v morje bom poskušal maksimalno izkoristiti. Med drugim pripravljam tudi nov komad, videospot, album in še 5 albumov za druge izvajalce kot producent."

"Sem bolj avanturističen tip dopustnika. Pred dobrima dvema tednoma sem bil na Brionih, sposodil sem si kolo in se cel dan vozil s kolesom, jedel hrano iz nahrbtnika, šel na plaže na samem,"

Na vprašanje, ali je bil sam ali v dvoje, pa odgovarja: "Bil sem z družbo, bom rekel (nasmeh)."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žan Serčič (@zan.sercic)

Obezna oprema za na plažo sta pri njemu krema za sončenje in voda. "Ko grem na dopust, slušalke in kitaro pustim doma, ker ju v vsakdanjem življenju preveč uporabljam (nasmeh). Če grem za več kot za tri dni na morje, mora biti kitara nujno zraven. Ker po treh dneh se začnem tresti, če je nimam (smeh)."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žan Serčič (@zan.sercic)

Medtem ko se Žanove oboževalke sprašujejo, ali prisega na sončenje v kopalkah ali brez, pa nam odgovarja: "Sončim se s kopalkami, ni me še speklo v ... (smeh). Ne hodim na nudistično plažo. Če bi me speklo, ne bi bilo fajn, ne bi bil uporaben za par dni, kar bi me zelo prizadelo (smeh)."

"To je bil roadtrip po Italiji z nekdanjo punco. Šla sva za dva tedna in prevozila sva celo Toskano. Ogledala sva si Benetke, Firence, Porto Santo Stefano, Sieno, Rim, Neapelj, Positano, Sorrento, vse do San Marino. Priporočam vsakemu. Celo življenje sem si želel videti Amalfijsko obalo ter Positano in to sem doživel. Ko sem prišel v Positano in pogledal gor, so se mi ulile solze. To je bil eden izmed najlepših trenutkov na dopustu."
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žan Serčič (@zan.sercic)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.