P. L. | 7. 12. 2022, 11:29

Znani slovenski pevec in voditelj iz bolnišnice kliče na pomoč: "Prosim vas, da se odzovete!"

Instagram/Tim Kores, fotomontaža

Sklenil je, da razkrije, kaj se dogaja v bolnišnici in javno prosi, da se čim več ljudi odzove. S fotografijo je dokazal, da je to storil tudi sam. 

Priljubljeni slovenski radijski voditelj in pevec Tim Kores je svoje številne spletne prijatelje prosil za pomoč. Razkril je, da v mariborski bolnišnici primanjkuje krvi, zato je sklenil, da se odzove na njhov klic, ter jo daruje.

"Ejte, Ful jim PRIMANKUJE KRVI!!!
Jaz sem svoje opravil, daroval par deci, lahko pa spet komaj čez 3-mesece. Zato vas prosim, da se odzovete. Nič ne boli in poleg zelo prijaznih, zabavnih doktorjev in medicinskih sester, dobre kranjske z zenfom, lahko nekomu rešite življenje! V Mariboru primanjkuje krvi!" je zapisal poleg fotografije, s katero je pokazal, da je sam že opravil dobro delo, ki lahko nekomu reši življenje.

Daroval jo je že tretjič

"Tokrat sem daroval kri tretjič, sem pa daroval tudi kostni mozeg in sem vajen tovrstnih pomoči drugim," je povedal za Metropolitan. Pojasnil je, da so mu pisali, da potrebujejo kri, a se ni takoj odzval, zato so ga klicali in prosili.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T I M K O R E S K O R I (@timkoreskori)

"Pa sem se dvakrat frcnil in se takoj dogovoril za datum za odvzem," je dodal.

Meni, da ljudje premalokrat naredimo kaj dobrega za sočloveka, nekdo na drugi strani kri nujno potrebuje.

"Mogoče bom jaz kdaj na tisti strani in res ne bi rad slišal: 'oprostite, gospod Kores, danes vas ne moremo operirat, nimamo krvi'… karikiram, ampak primanjkuje krvi. Zato sem se odločil, da mogoče opogumim še koga, da naredit isto, kar bi v resni situaciji pričakoval od nekoga drugega," je razložil.

"Večkrat si pomagajmo in malo manj obtožujmo!" je zaključil.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.