P. L. | 21. 3. 2023, 07:30

Damir in Anita iskreno o nenadnem odhodu iz eksperimenta Poroka na prvi pogled

Planet TV/posnetek zaslona

Par, ki je s svojim odhodom iz eksperimenta Poroka na prvi pogled mnoge šokiral, je sklenil, da razkrije vso resnico. Zaradi tega sta sklenila, da odideta ...

Kot smo lahko videli v včerajšnji oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled, sta se še pred ceremonijo Damir in Anita odločila, da šov zapustita. To so vedeli strokovnjaki, preostali pari pa ne. Kot smo lahko videli, so bili pari zelo presenečeni nad njuno odločitvijo.

Že preden sta na ceremoniji sedla pred strokovnjake, so ti ugotovili, da sta se lepo razumela in gradila odnos, a očitno ugotovila, da je med njima prevelik prepad. Anita prihaja iz vaškega okolja in se ni pripravljena niti zavoljo ljubezni seliti, prav tako ne Damir, ki prihaja iz mesta in ljubi vrvež ter naglico.

Planet TV/posnetek zaslona

"Sicer zelo funkcionalen par, vendar sta se na osnovi različnih poti in različnih želja v prihodnosti odločila, da bi bilo bolje zadevo zaključiti prej kot pa pozneje, ko bi se še bolj povezala," je pred ceremonijo svoje misli sklenil strokovnjak Timotej Strnad.

Anita in Damir nenavadno redkobesedna

Damir in Anita sta na medenih tednih delovala zelo usklajeno, Anita je razkrila celo, da sta bila intimna, med njima ni manjkalo nežnosti in poljubov. 

Ko sta se preselila v skupno stanovanje, ju v enem izmed že predvajanih oddaj niso prikazovali, pozneje pa razkrili, da je Damir stanovanje zapustil in spal doma. Kot smo izvedeli na skupni večerji, je domov za nekaj časa odšla tudi Anita.

Kljub vprašujočim pogledom preostalih parov sta ostala nekoliko skrivnostna ter redkobesedna in tako je bilo tudi na včerajšnji ceremoniji.

Planet TV/posnetek zaslona

Na vprašanja strokovnjaka Timoteja, kakšno je bilo njuno doživetje skupnega življenja v stanovanju, je Damir kratko odgovoril: "Zanimivo doživetje. Vse je bilo v redu."

Timotej je nadaljeval, da sta tudi na večerji delovala zelo povezano in zelo prijetno. Zanimalo ga je, ali sta poglobila odnos v zadnjem tednu.

"Imava kar v redu odnos, ampak, lej … Večerja je bila tudi čisto v redu," je nekoliko skrivnostno in resno dejal Damir, Anita pa je dodala: "Bom jaz povedala. Imava super odnos. Samo, tako no … Sva se midva raje odločila …. Ja, pač," je tiho dodala.

"Greva vsak svojo pot in odhajava," je pogovor zaključil Damir. Ob teh besedah so bili preostali pari presenečeni.
Damir in Anita sta pokazala še svoje liste z zapisom, da odhajata in tukaj se je njuna zgodba zaključila.