P. L. | 21. 3. 2023, 07:30

Damir in Anita iskreno o nenadnem odhodu iz eksperimenta Poroka na prvi pogled

Planet TV/posnetek zaslona

Par, ki je s svojim odhodom iz eksperimenta Poroka na prvi pogled mnoge šokiral, je sklenil, da razkrije vso resnico. Zaradi tega sta sklenila, da odideta ...

Kot smo lahko videli v v─Źeraj┼ínji oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled, sta se ┼íe pred ceremonijo Damir in Anita odlo─Źila, da ┼íov zapustita. To so vedeli strokovnjaki, preostali pari pa ne. Kot smo lahko videli, so bili pari zelo presene─Źeni nad njuno odlo─Źitvijo.

┼Że preden sta na ceremoniji sedla pred strokovnjake, so ti ugotovili, da sta se lepo razumela in gradila odnos, a o─Źitno ugotovila, da je med njima prevelik prepad. Anita prihaja iz va┼íkega okolja in se ni pripravljena niti zavoljo ljubezni seliti, prav tako ne Damir, ki prihaja iz mesta in ljubi vrve┼ż ter naglico.

Planet TV/posnetek zaslona

"Sicer zelo funkcionalen par, vendar sta se na osnovi razli─Źnih poti in razli─Źnih ┼żelja v prihodnosti odlo─Źila, da bi bilo bolje zadevo zaklju─Źiti prej kot pa pozneje, ko bi se ┼íe bolj povezala," je pred ceremonijo svoje misli sklenil strokovnjak Timotej Strnad.

Anita in Damir nenavadno redkobesedna

Damir in Anita sta na medenih tednih delovala zelo usklajeno, Anita je razkrila celo, da sta bila intimna, med njima ni manjkalo ne┼żnosti in poljubov.┬á

Ko sta se preselila v skupno stanovanje, ju v enem izmed ┼że predvajanih oddaj niso prikazovali, pozneje pa razkrili, da je Damir stanovanje zapustil in spal doma. Kot smo izvedeli na skupni ve─Źerji, je domov za nekaj ─Źasa od┼íla tudi Anita.

Kljub vpra┼íujo─Źim pogledom preostalih parov sta ostala nekoliko skrivnostna ter redkobesedna in tako je bilo tudi na v─Źeraj┼ínji ceremoniji.

Planet TV/posnetek zaslona

Na vpra┼íanja strokovnjaka Timoteja, kak┼íno je bilo njuno do┼żivetje skupnega ┼żivljenja v stanovanju, je Damir kratko odgovoril: "Zanimivo do┼żivetje. Vse je bilo v redu."

Timotej je nadaljeval, da sta tudi na ve─Źerji delovala zelo povezano in zelo prijetno. Zanimalo ga je, ali sta poglobila odnos v zadnjem tednu.

"Imava kar v redu odnos, ampak, lej ÔÇŽ Ve─Źerja je bila tudi ─Źisto v redu," je nekoliko skrivnostno in resno dejal Damir, Anita pa je dodala: "Bom jaz povedala. Imava super odnos. Samo, tako no ÔÇŽ Sva se midva raje odlo─Źila ÔÇŽ. Ja, pa─Ź," je tiho dodala.

"Greva vsak svojo pot in odhajava," je pogovor zaklju─Źil Damir. Ob teh besedah so bili preostali pari presene─Źeni.
Damir in Anita sta pokazala ┼íe svoje liste z zapisom, da odhajata in tukaj se je njuna zgodba zaklju─Źila.

Spremljajte Metropolitan na dru┼żbenih omre┼żjih Facebook, Instagram in Twitter.