P. L. | 29. 3. 2024, 10:52

Delovna akcija: gledalci ogorčeni zaradi poginule miši in umazanega stranišča. Kakšno je resnično ozadje, pojasnjuje POP TV

Voyo/posnetek zaslona

V zadnji oddaji Delovne akcije je mnogo gledalcev zmotil nered, v katerem živita Lia in njen brat Jan. Razkrivamo, kakšna je resnica o nečistoči in poginuli miši. 

Zadnja oddaja Delovne akcije je pri nekaterih gledalcih pustila zelo mešane občutke. 22-letna Lia in njen 17-letni brat Jan namreč živita v zelo dotrajanem stanovanju, kamor sta se po ločitvi staršev preselila skupaj z očetom. Stanovanje jim je odstopil nono, ki živi v drugem delu hiše.

Stranišče ni v uporabi.

Stranišče ni v uporabi.

Voyo/posnetek zaslona

Po tragični smrti očeta leta 2021, ko sta bila Lia in Jan stara 19 in 14 let, sta ostala v stanovanju sama. Lia je prevzela skrb za mlajšega brata. Poiskala si je službo, danes poskuša doštudirati, v šolo se več ur vsak dan vozi  v Italijo z avtobusom in vlakom. Poleg tega skrbi za stanovanje in brata Jana, ki obiskuje še srednjo šolo.

Veliko ljudi je zmotila nečistoča stranišča

Na družbenih omrežjih so se pojavili številni komentarji, mnogo gledalcev je dvomilo, da brat in sestra res živita v takšnem stanovanju. Menili so, da je preveč neurejeno in nečisto, da bi lahko kdo tam živel.

Za pojasnilo, ali res nihče ne živi v stanovanju, smo prosili POP TV, pojasnili so: "Ne, ne drži. V stanovanju živita Lia in Jan, občasno tudi mama. Tudi nono, ki prebiva v drugem delu hiše, si z njima deli stranišče in kopalnico."

Gledalce je zmotilo zelo umazano stranišče. Na POP TV so pojasnili, da stranišče, ki so ga videli gledalci, ni v uporabi. "Lia in Jan sta si do prenove delila stranišče z Nonom. To je po prenovi ostalo dedku, Lia in Jan pa sta dobila prenovljeno stranišče. Ker se njun dedek ni hotel izpostavljati, tudi mi nismo izpostavljali zgodbe s straniščem."

Dnevna soba

Dnevna soba

Voyo/posnetek zaslona

Kaj pa poginula miš v kuhinji? "Miška, ki se je znašla v kuhinji, pa je bila spregledana, najbrž ker je poginila kak dan prej, sploh pa se oba otroka tega prostora izogibata, saj je tam umrl oče. S prenovo je prostor dobil novo energijo - še eno priložnost," so dodali s POP TV.

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec