P. L. | 12. 4. 2024, 08:51

Delovna akcija: po zadnji oddaji so se množično oglasili gledalci (vsi so izpostavili eno stvar)

Voyo/posnetek zaslona

Zadnja oddaja Delovne akcije, v kateri se je predstavila družina Markovec, je naletela na zelo odmevne komentarje gledalcev.   

V zadnji oddaji Delovna akcija se je predstavila družina Markovec. Mladi oče Klemen je po hudi bolezni izgubil ženo Sandro in ostal sam z dvema otrokoma, 10-letno Lindo in 7-letnim Liamom.

Sandra je že zelo mlada zbolela za rakom. Kot je pojasnil Klemen, so najprej mislili, da gre le za hudo vnetje mehurja, a se je izkazalo, da je imela Sandra tumor. Sledile so kemoterapije, a bolezen je bila prehuda. Izgubila je bitko z rakom, stara pa je bila komaj 30 let.

Klemen je ostal sam z dvema otrokoma.

Klemen je ostal sam z dvema otrokoma.

Voyo/posnetek zaslona

"Ko se zdravniki postavilo diagnozo, da je to dejansko rak, sta zavladala nervoza in strah. Ampak takrat si nisem mogel privoščiti, da bi se čustveno sesul, trudil sem se ji biti v oporo, da je imela ona čim več energije, da je imela čim manj skrbi oziroma dodatnih skrbi," je Klemen razkril, kako so se spopadli z boleznijo.

"Hotel sem ji prikazati, da je to kot nekakšna rutinska stvar in da bo vse v redu. Da ne bi videla strahu na mojem obrazu," je povedal. A bolezen je bila prehuda, Sandra je izgubila bitko z rakom, za seboj pa pustila moža in dva majhna otroka. 

Delovna akcija jim bo prenovila stanovanje

Na vrata njihovega doma je potrkala voditeljica Ana Praznik in družinici sporočila veselo novico, da jim bodo prenovili stanovanje. S tem pa so Ana in mojstri vsaj za nekaj trenutkov ponovno narisali nasmeh na njihove žalostne obraze.

Ker pa je prenova tudi tokrat zelo obsežna, poteka več dni in bo prikazana v dveh delih. Gledalci tako čakajo na naslednji del, ki bo na sporedu v nedeljo, v njem pa bodo prikazali končni rezultat.

Gledalci so izpostavili eno stvar

Po ogledu prvega dela prenove družine Markovec pa so se številni gledalci oglasili tudi prek družbenih omrežij. Tokrat so bili njihovi komentarji zelo enotni. Številni so namreč zapisali, da si ta družina resnično zasluži prenovo in da je ekipa Delovne akcije izbrala prave.

Delovna akcija jim bo prenovila stanovanje.

Delovna akcija jim bo prenovila stanovanje.

Voyo/posnetek zaslona

"Zgodba je res srce parajoča. Ta družinica si res zasluži nov in topel dom, čeprav jim mamice to ne bo nadomestilo. Delovna akcija in vsi, ki pomagate, pa velik bravo," se je glasil eden izmed komentarjev.

"V letošnji sezoni so tile prvi, ki si zaslužijo. Kljub pomanjkanju je čisto stanovanje, pa ga ureja moški ... Samo vse dobro jim želim," je zapisal nekdo drug, sledili pa so mu podobni.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk