P. L. | 1. 4. 2024, 13:42

Delovna akcija: Jan in Lia nad novim stanovanjem navdušena, z njima se je veselila tudi mama

Voyo/posnetek zaslona

Lia in Jan sta dobila novo stanovanje, ki je zanju pomenilo tudi nov začetek. Z njima se je iskreno veselila tudi njuna mama. 

Tudi tokrat so gledalci oddaje Delovna akcija prenovo spremljali v dveh delih. Prenova stanovanja, kjer bivata Lia in njen brat Jan, je bila zelo zahtevna.

Voyo/posnetek zaslona

22-letna Lia in njen 17-letni brat Jan sta živela v zelo dotrajanem stanovanju, kjer ju je zeblo. Njuno stisko je videla prijateljica, prijavila ju je in bila sta izbrana.

Voditeljica Ana Praznik je s svojimi mojstri ponovno dokazala, da uresničujejo sanje in ponujajo možnost za nov začetek. Tega sta Lia in Jan vsekakor dobila.

Takoj ko so vstopili v novo stanovanje, sta začutila toploto. "Prva stvar, ki sem jo začutila je toplota," je povedala Lia.

Voyo/posnetek zaslona

Brat in sestra sta bila navdušena že nad hodnikom, tudi preostala prenova ju je pustila brez besed.

Najprej so si ogledali stranišče, ki prej ni bilo v uporabi. Mojstri so ga prenovili, Janu in Lii tako ni več potrebno deliti stranišča s svojim nonom. Prav tako sta dobila tudi novo kopalnico s talnim gretjem.

Navdušena sta bila nad sobami. Jan je dobil pisalno mizo, prej je ni imel. Ana pa mu je podarila tudi računalnik, z željo, da ga uporabi kot orodje. Želi si, da bi ga Jan uporabljal za programiranje.

"Najbolj pomembno se mi zdi, da si dobil pisalno mizo. Ker je do sedaj nisi imel in si se učil na postelji, vse za šolo si delal na postelji," je pojasnila Ana.

Nad svojo novo sobo je bila navdušena tudi Lia, všeč ji je bila roza barva. "Ana se je odločila za pravo barvo," je potrdila.

Voyo/posnetek zaslona

Dobila sta tudi popolnoma novo kuhinjo in dnevno sobo z jedilnico. Z njima se je iskreno veselila tudi njuna mati, ki živi drugje. Dejala je, da si zaslužita tako lepo stanovanje.

"Sem hvaležna vsem, ki so nam pomagali do takšnega lepega stanovanja. Sem vesela za otroka, ki si zaslužita. Res si zaslužita," je bila srečna njuna mati.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel