P. L. | 10. 5. 2024, 09:01

POP TV razveselil gledalce: vrača se ena najbolj priljubljenih serij

Uredništvo

Na POP TV so sporočili novico, ki so se je razveselili številni gledalci. Končno so dobili odgovor, kdaj bodo spet lahko gledali to zelo priljubljeno serijo. 

Na POP TV so številne gledalce razveselili z novico, da se vrača zelo priljubljena serija Gorski zdravnik. Prihaja že 17. sezona priljubljene serije, prvi del pa bo na ogled v torek, 21. maja.

Vrača se Gorski zdravnik

Vrača se Gorski zdravnik

POP TV

Gorski zdravnik Martin Gruber bo tudi tokrat priskočil na pomoč ljudem, ki se bodo znašli v težavah v gorskem svetu, medtem ko se bo ravno tako moral soočiti s preglavicami v zasebnem življenju ter poskrbeti za prihodnost svoje družine.

"Trudimo se prisluhniti željam gledalcev, ker program ustvarjamo zanje. Izjemno smo veseli in počaščeni nad odzivom serije Skrito v raju, z enakim navdušenjem pa pričakujemo tudi novo sezono Gorskega zdravnika. Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega, zato jih bomo z novimi zgodbami razvajali od konca maja dalje," je o uvrstitvi serije Gorski zdravnik na programsko shemo pojasnila programska direktorica Pro Plus, Danica Knego za portal 24ur.com.

Poslavlja se serija Skrito v raju

Gorski zdravnik bo ponovno na sporedu od torka, 21. maja, ob 20. uri. Dan prej bodo gledalci namreč še zadnjič gledali zelo priljubljeno serijo Skrito v raju

Serija Skrito v raju se počasi poslavlja.

Serija Skrito v raju se počasi poslavlja.

Voyo/posnetek zaslona

Serija Skrito v raju ima 75 delov, kot so že razkrili na POP TV, bo zadnji na sporedu 20. maja. Kot pa je pred časom že napovedal igralec Matej Zemljič, ki v seriji igra Marka Steinerja, je bil zadnji prizor, ki ga je odigral, zanj najtežji.

A brez skrbi, ustvarjalci serije Skrito v raju so že potrdili, da prihaja tudi druga sezona priljubljene serije. 

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec