L. P. | 8. 12. 2023, 13:41

Kmetija: Mateja po šovu še vedno trdno stoji za svojimi besedami

Voyo/posnetek zaslona

Izpadla tekmovalka Mateja je razkrila, kaj se v njenem življenju dogaja po šovu Kmetija. So vas njene besede presenetile? 

V zadnji areni sta se za obstanek v šovu Kmetija borila Mateja Šereg in Žan Simonič. Bilo je napeto, kdo ve, kaj bi bilo, če Žan ne bi izkoristil svojih 70 sekund prednosti pri drugi igri, pri spretnosti, kjer sta gradila stolp iz desk, Žanu se je nesrečno podrl, a je uspel Matejo prehiteti, ko je unovčil prednost.

Mateja ne obžaluje ničesar.

Mateja ne obžaluje ničesar.

Voyo/posnetek zaslona

Mateja je odšla domov, nekaj hude krvi je povzročila še zadnjič, ko je preko video sporočila določila za glavo družine Patricijo, Davidu pa namenila besede, ki so šokirale vse. Rekla mu je: "David, ja ti si pa ena taka podlasica. Upam samo, da bo Karinca, tvoja draga, videla, kakšna oseba si in da bo šla čim dlje stran od tebe!"

Mateja ne obžaluje ničesar

Mateja je po odhodu domov za 24ur.com povedala, kako se počuti sedaj. Spregovorila je o dvoboju v areni, rekla je: "Najin spopad sem doživljala mirno in pripravljena na boj. Ponosna sem nase, da sem si izbrala najmočnejšega konkurenta in mu dokazala, da smo tudi punce pogumne in samozavestne."

Ne spreglejte:

Komentirala je tudi Žanove besede, dejal je, da je zelo pogumna, ker je za dvobojevalca želela njega. "Ob Žanovih iskrenih besedah sem bila ponosna nase, ampak sem oseba, ki se mora dokazati le sebi in ne drugim," je dejala.

O izjavah tekmovalcev, ki so rekli, da je bila konfliktna oseba in da se z redkimi ni sprla, je dejala: "Glede dramatičnih zapletov in konfliktov bi rekla samo to, da nihče ni popoln."

Po šovu še bolj ceni domače.

Po šovu še bolj ceni domače.

Voyo/posnetek zaslona

Še bolj spoštuje svoje domače

Mateja po šovu Kmetija pravi, da še bolj ceni, spoštuje in je hvaležna za osebe, ki so v njenem življenju. "Ob ogledu videa sem spoznala, kakšne ljudi imam doma, in sem se vprašala, kaj mi je bilo, da sem šla v Kmetijo. Vrnitev med najdražje je bila polna objemov, lepih besed, predvsem pa sem se počutila zaželeno," je dejala.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel