P. L. | 28. 3. 2023, 08:00

Po Delovni akciji za Grega še eno veliko presenečenje

Voyo/posnetek zaslona

Ko je Ana z Delovno akcijo prenovila dom Gregi, se presenečenja še niso končala. Le nekaj dni kasneje je doživel še eno veliko spremembo … 

V zadnji oddaji Delovna akcija smo spoznali 22-letnega kuharja Gregorja, ki je po smrti svojih staršev sam živel v siromašni hiši. Ni imel ogrevanja, hiša je bila polna vlage, sobe so bile v razpadajočem stanju. a njegovi dobri sodelavci, ki jih je Gregor označil za svojo drugo družino, so mu prisluhnili in poslali prošnjo Ani.

Voyo/posnetek zaslona

Gregor navdušenja ni mogel skrivati. Ko je vstopil v popolnoma prenovljeno stanovanje, so ga zalile solze. Česa takšnega ni pričakoval niti v sanjah. Delovna akcija mu je uredila kopalnico, spalnico, dnevno sobo, kuhinjo in hodnik. Dejal je, da mu ne bo več nerodno povabiti prijatelje k sebi na dom.

V oddaji ga je Ana vprašala, kakšen občutek je, ko ve, da pripada eni skupnosti.
"To sem že deloma vedel prej, ampak v tej situaciji, ki je zdaj, je to še bolj izrazito," je zaupal svoje občutke o sodelavcih. Dodal je, da jim je neizmerno hvaležen. "Pomagali so mi veliko, odkar sem prišel v te terme in sedaj so mi podarili še nekaj, kar sem si dlje časa želel."

A tukaj se nesebična pomoč njegovih sodelavcev ni končala. Nekaj dni po prenovi stanovanja je Gregor doživel še eno lepo presenečenje. Tudi tokrat so imeli prste vmes njegovi sodelavci.

"Nekaj dni po končanem snemanju Delovne akcije, so mi sodelavci pripravili še eno presenečenje. Njihova vztrajnost je pripomogla tudi pri ureditvi dovoza do hiše," je zapisal na družbeno omrežje in dodal nekaj fotografij, s katerimi je pokazal, da je tudi okolica hiše ter pot do nje sedaj veliko lepša.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.