P. L. | 8. 6. 2023, 08:30

POP TV odgovarja na očitke gledalcev, da zadnji izziv v šovu Super par ni bil enak za vse tekmovalce

Voyo/posnetek zaslona

Po zadnji oddaji šova Super par je nekatere gledalce zmotilo, da so v oddaji prikazali napačen čas pri tekmovalcih. Nekateri so menili, da igra ni bila poštena. POP TV odgovarja na očitke … 

Po zadnji oddaji šova Super par, kjer sta v izzivu na zadnjem mestu pristala Rale in Eva, so se pojavili dvomi med gledalci. Nekateri so namreč opazili, da je bil čas pri Indiri in Maticu napačen. 

Voyo/posnetek zaslona

"No, kako je to mogoče? Med kolesarjenjem čas 14:46, pri postavitvi (na cilju), pa 14:31," je ena izmed spletnih sledilk zapisala Evi o rezultatih Matica in Indire. O tem, da naj bi se čas pri Maticu in Indiri odšteval in da izziv ni bil korekten do vseh, smo že pisali tukaj.

Voyo/posnetek zaslona

Ker pa nas je zanimalo, kaj o tem meni produkcija, smo vprašanje naslovili še na POP TV. Zanimalo nas je, ali lahko pojasnijo situacijo z napačnim časom, ki so ga videli gledalci med ogledom oddaje.

Voyo/posnetek zaslona

"Pravila tekmovanja so za vse tekmovalce enaka in vse obravnavamo enakovredno. Na začetku omenjenega izziva je vsak par dobil svojo štoparico, ki jo je štartal isti čas kot Srđan ter produkcija. Na koncu opravljene naloge pa je vsak par tudi zaustavil štoparico in tako vedel, v kakšnem času so nalogo zaključili," so pojasnili na POP TV.

Novo na Metroplay: "Največja ovira je davčni sistem" | Blaž Brodnjak