P. L. | 22. 4. 2024, 12:31

Poroka na prvi pogled: Kristijan najprej zelo navdušen nad Saro, zdaj pa popolnoma hladen. Kaj se je zgodilo?

Planet TV/posnetek zaslona

Ste opazili, da je bil Kristijan, ko je spoznal Saro, nad njo zelo navdušen, zdaj pa se je njegovo navdušenje popolnoma ohladilo? Kaj je v ozadju? 

V letošnji eksperiment Poroka na prvi pogled je vstopil tudi Kristijan, ki se je poročil z Jernejo. Po začetnem navdušenju se je njun odnos zelo ohladil.

Še dodatno pa se je zapletlo, ko je Jerneja priznala, da ji je všeč Marko, ki pa je v eksperiment vstopil s Saro. Prav tako Marko ne skriva čustev, ki jih goji do Jerneje.

Sara in Marko na ceremoniji.

Sara in Marko na ceremoniji.

Planet TV/posnetek zaslona

Kristijan nad Saro najprej navdušen

Gledalci so lahko na začetku eksperimenta videli, da je bil Kristijan prvi, ki je pokazal navdušenje za ženo drugega. Ko je spoznal Saro, ta se je preostalim pridružila šele pri drugi večerji (na prvi je bila bolna), je odkrito priznal, da mu je zelo všeč in da je njegov tip ženske.

Tega ni skrival niti pred Jernejo. Ko so morali izpolniti nalogo strokovnjakov in razporediti fotografije žensk po vrsti, je Kristijan brez oklevanja postavil Saro na prvo mesto, svojo ženo Jernejo pa na tretje. Ob tem je dejal, da ga Jerneja pač ne privlači in da do nje ne čuti ničesar.

Jerneja našla uteho pri Marku

Ob pogovorih in druženju v večernih urah pred stanovanjem pa sta Jerneja in Marko ugotovila, da imata veliko skupnega, zaljubila sta se in želela eksperiment nadaljevati skupaj.

A strokovnjaki za zdaj niso naklonjeni temu, da bi se pari menjali, zato morata eksperiment nadaljevati s svojim partnerjem. 

Medtem pa so gledalci začudeno opazili tudi, da je Kristijan kar naenkrat izgubil zanimanje za Saro, za katero je še pred kratkim menil, da bi bila zanj popolna. Kaj se je zgodilo, da je njegovo zanimanje upadlo?

Kristijan želi oditi.

Kristijan želi oditi.

Planet TV/posnetek zaslona

Odgovor, zakaj Kristijan ni več zainteresiran, da bi eksperiment nadaljeval s Saro, bo razkrit nocoj.