P. L. | 2. 4. 2024, 11:58

Poroka na prvi pogled: Olga užaljena zaradi Mihe, zapustila je eksperiment

Planet TV/posnetek zaslona

Zadnja večerja parov je bila za Olgo kaplja čez rob, sklenila je, da zapusti eksperiment, Miho pa označila za idiota in prostaka.

Pari v eksperimentu Poroka na prvi pogled so se srečali na drugi večerji. Tokrat so za mizo sedeli vsi, tudi Sara, ki je bila prejšnjič zaradi bolezni odsotna, in novi par - Katja in Matic.

Vzdušje za mizo je bilo bolj sproščeno, na trenutke morda celo preveč. Kristijan se je odločil, da bo malce podprl Miha, ta je ob podpori dobil dovolj poguma, da je dejal, da mu ni všeč Olgin odnos do njega. Dejal je celo, da ne ve, kako dolgo jo bo še čakal, da bo podrla zidove, ki mu po njegovem branijo, da bi bila intimna.

"Zdaj ima ženske težke dneve, potem je pa obljubila, da bo akcija," je Miha dejal pred vsemi. Ob njegovih besedah je bilo Olgi vidno neprijetno. 

Olga in Miha

Olga in Miha

Planet TV/posnetek zaslona

Svoje je dodal še Andrej

V nadaljevanju je olje na ogenj prilil še Andrej, ki je Miho vprašal, kaj si misli o tem, da ima njegova žena raje ženski spol. Andreja je namreč zmotilo, da se Olga zelo pogosto objema z ženskami, menil je, da to nakazuje na dejstvo, da ima raje ženske kot moške.

"Zakaj ženske objemaš," je zanimalo še Kristijana, Olga mu je odgovorila, da zato, ker jim zaupa. "Pokvarjeni možgani pridejo do svojih zaključkov. Jaz tega ne bom komentirala, Andrej," je dejala Andreju in dodala, da je bilo to preveč.

Olga je zapustila eksperiment

Ko sta se Olga in Miha vrnila v stanovanje, je napetost med njima še naraščala. Olga mu je očitala, da se ni postavil na njeno stran. 

"Nisi se postavil na mojo stran, še posebej si podprl Andreja in Kristijana, ko sta izzivala zaradi mojega zanimanja do žensk. Kot drugo, ne vem, zakaj se ti tako veseliš teh ogabnih šal, ki se tičejo genitalnih zadev. Prosila sem te, da se ne spuščaš na tak nivo, ker me to nervira. Jaz ne morem komunicirati na takem nivoju. Enostavno ne funkcioniram na tem nivoju," mu je rekla.

Miha je odvrnil, da ne more odgovarjati na izjave drugih, da pa se tudi ona do njega ni vedla, kot bi se žena morala.
Olgi je bilo dovolj, sredi pogovora je vstala in odšla, Mihu pa zabrusila, da je idiot in prostak.

Olga odide

Olga odide

Planet TV/posnetek zaslona

Olga je bila zelo užaljena in je odšla neznano kam, izklopila je svoj telefon. A njena jeza se je do ceremonije ohladila. Ko so se že preostali pari spraševali, kje sta, sta kot zadnja prišla Olga in Miha ter se udeležila ceremonije. Pa bosta ostala v eksperimentu?

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel