P. L. | 27. 2. 2023, 10:00

Se spomnite Julijane in Mirka (Ljubezen po domače)? To sporočata z nasmehom na obrazu

Voyo/posnetek zaslona

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega Mirka in nekoliko sramežljive Julijane, ki sta se spoznala v šovu Ljubezen po domače, se zaljubila in zaživela kot par. Vas zanima, kaj se z njima dogaja danes? 

Julijana Štilec in Mirko Košir sta po dolgem času ponovno stopila pred kamere in razkrila, da sta še vedno skupaj in da jima nikoli ni dolgčas.

Par zelo rad pleše, pri tem pa jima pomaga Mirkova hčerka Aleksandra, ki je učiteljica plesa. Ta je bila sprva proti, ko je oče razkril, da se bo udeležil šova Ljubezen po domače, a je s prihodom Julijane v njegovo življenje popolnoma spremenila mnenje in danes meni, da se je zgodilo nekaj čudovitega.

"Skupaj pleševa od takrat, ko sva bila v oddaji," je za POP IN povedala Julijana in dodala, da sta zaplesala že takoj na prvi skupni večerji. "Sva se kar hitro ujela."

Oba sta bila ob prijavi v Ljubezen po domače ovdovela in oba sta imela odrasle otroke. Tega, kar se jima je zgodilo v njunih sedemdesetih letih, nista pričakovala.

"Jaz sem mislila, da se poznava že sto let," je iskreno povedala Julijana in dodala: "Sploh ne morem razumeti, da je to tako prišlo."

Voyo/posnetek zaslona

Mirko je dodal, da sta veliko dala že skozi, zdaj, ko sta skupaj, pa se imata zelo lepo. "Še tisto zadnjo tretjino življenja živiva tako, kot je treba."

Še vedno živita vsak pri sebi doma, najraje pa čas preživljata skupaj. Hodita na izlete, na morje in v toplice. Ob vikendih pa zelo rada zaplešeta.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.