P. L. | 30. 3. 2023, 11:35

Se spomnite Katje in Boštjana, ki jima je Delovna akcija prenovila stanovanje? Tako je z njima danes

Voyo/posnetek zaslona

V prvi oddaji letošnje sezone Delovna akcija smo spoznali Boštjana in Katjo Medved. Delovna akcija jima je prenovila staro rudarsko stanovanje. kaj pa se dogaja z njima zdaj? 

Katja in Boštjan Medved sta vrsto let živela v skromnem in siromašnem rudarskem stanovanju, ki sta ga jima zapustila Katjina starša. Ko sta poplačala dolgove, jima za kaj drugega ni ostalo. 

Na pomoč jima je priskočila Ana s pridnimi mojstri in prenova se je začela. Žal jima niso mogli prenoviti stranišča, so se pa zelo potrudili s preostalim stanovanjem. Pa ne le to, če se spomnite, so jima pripravili tudi zaroko in nato poroko, da sta svojo močno ljubezen lahko končno še okronala.

Kako pa je z njima danes?

Od prenove stanovanja je minilo že nekaj mesecev, Katja se je v začetku februarja oglasila preko družbenih omrežij in ponosno pokazala svoj prenovljeni bralni kotiček, odtlej pa fotografij ni objavila. 

V prispevku, ki ga je v okviru predstavitve več kot sto let starega naselja v Trbovljah pripravila novinarka Jane, je obiskala tudi Katjo in Boštjana ter z njo poklepetala.

"Še vedno se ne morem navaditi, da imava tako lepo," je za omenjeno revijo povedala Katja in dodala, da je še posebej vesela kopalnice in bralnega kotička.

Voyo/posnetek zaslona

"Tukaj imam mir in lahko berem, tudi ko Boštjan že zaspi," je povedala za omenjeno revijo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.