P. L. | 20. 9. 2022, 11:00

Se v hlevu rojeva nova ljubezen? Zaljubljena Andrea je priznala vse! Poznamo podrobnosti, ki jih kamere niso prikazale

Voyo/posnetek zaslona
Se v hlevu rojeva nova ljubezen? Zaljubljena Andrea je priznala vse! Poznamo podrobnosti, ki jih kamere niso prikazale (foto: Voyo/posnetek zaslona)

 Ste opazili iskrice med tem postavnim tekmovalcem in vse bolj priljubljeno Andreo? 

Nova oddaja šova Kmetija je razkrila, da se v hlevu nekaj plete med Andreo in Janom. Ustvarjalci šova v prejšnjih oddajah niso namignili, da bi se med njima karkoli dogajalo, niti ni bilo posnetih kadrov, na katerih bi bila skupaj. A vse to je razkrila Andrea, ko je povedala, da mu je prala umazano perilo, mu kuhala in pripravljala obroke.

Pred kamerami je produkciji spregovorila šele, ko je iskrica že ugasnila: "Najbolj me v temu trenutku skrbi Jan, ker on se trenutno obnaša kot 15-letnik!"

Voyo/posnetek zaslona

Vse bolj priljubljena tekmovalka meni, da je za njegovo obnašanje kriva delno tudi sama, saj je pretirano skrbela zanj.

"Zaradi mene je postal preveč razvajen, preveč sem truda in energije vložila v njega in zdaj je to on začel, tako malo počasi, izkoriščati," je razkrila produkciji.

Voyo/posnetek zaslona

Se je med njima dogajalo kaj več?

"Dejansko mu pripravim zajtrk vsako jutro. Najprej, ko se zjutraj zbudim, ga pokrijem, da mu ni mrzlo. Pustim ga spati eno uro dlje, skrbim za njegova oblačila, dejansko za vse, kar se tiče samega njega," je razkrila produkciji, odgovorila pa tudi na vprašanje, ali je vanj zaljubljena.

"Jan je meni dejansko od prvega dne zelo simpatičen fant. Mogoče sem se malo zaljubila vanj, to je res, ampak, zdaj mi gre počasi že tako na živce. Mogoče zaradi tega njegovega nezrelega obnašanja, tako da ta zaljubljenost počasi pada!"

Bo to edina romanca med tekmovalci? Pustimo se presenetiti.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.