P. L. | 14. 3. 2024, 09:55

Skrito v raju: v serijo vstopa nov lik, sin znanega slovenskega igralca. Ga prepoznate?

Voyo/posnetek zaslona

V priljubljeno serijo Skrito v raju vstopa nov lik, slovenski igralec, ki je sin zelo znanega in priljubljenega igralca. V seriji bosta znova zaigrala skupaj ...

Slovenska serija Skrito v raju je med gledalci zelo priljubljena. Všeč jim je osrednja zgodba, mnogi držijo pesti, da se bo razvila ljubezen med Laro in Markom, igrata ju Gaja Filač in Matej Zemljič. Osrednjo zgodbo pa spremljajo zelo napeti dogodki na mnogih področjih, med njimi na kliniki družine Steiner.

Matic Valič

Matic Valič

Voyo/posnetek zaslona

Dr. Edvarda Steinerja igra znani slovenski igralec Aleš Valič, njegovo hčerko, Julijo Steiner pa igralka Sabina Kogovšek.  

V serijo pa z novo epizodo vstopa še en znani igralec, sin Aleša Valiča, Matic Valič. Ta bo zaigral v 29. delu. V pisarno vstopi Julija, za njeno pisalno mizo pa sedi moški. Presenečeno ga vpraša, kdo je in kaj tam počne. Ta ji mirno odgovori, da je Matej Kotnik in da ga je zaposlil dr. Steiner, da bo skrbel za posle podjetja.

Sin in oče ne bosta skupaj zaigrala prvič

Igralca Valič tokrat v seriji Skrito v raju ne bosta prvič zaigrala skupaj. To sta storila že pred časom, oba sta igrala v seriji Najini mostovi. V omenjeni seriji je Matic Valič zaigral prvič.

Za revijo Lady pa je razkril, da njegova pot do igralskega poklica ni bila lahka, kljub temu, da je bil njegov oče takrat, ko je delal sprejemne izpite, dekan na AGRFT.

"Z očetom se razlikujeva že v tem, da se je on na sprejemne izpite na AGRFT odpravil z ljubiteljskimi igralskimi izkušnjami in 'sprejemce' opravil v prvem poskusu. Jaz teh izkušenj nisem imel, pa tudi ne samozavesti, saj nisem bil navajen niti pesmice zrecitirati v javnosti. A kljub temu me je gnala neka želja. Na sprejemnih izpitih prvič nisem uspel, tudi drugič ne in tretjič, poskusil sem še četrtič in petič, ko sem bil končno sprejet," je povedal Matic Valič za omenjeno revijo.

Pojasnil je tudi, da je v času po končani srednji šoli in med vpisom na akademijo počel marsikaj. "Delal sem na bencinskem servisu, na pošti, predvsem pa veliko potoval. Študirati sem začel pri petindvajsetih letih in študij lani tudi uspešno končal. Zdaj pa si želim, da bi dobil delo in redno službo ter vloge, ki bi mi prinesle igralske izkušnje," je povedal igralec.

Kljub temu, da je bil v času njegovih sprejemnih njegov oče dekan, kasneje pa tudi njegov profesor na AGRFT, ni imel privilegijev.

Matic Valič in Sabina Kogovšek

Matic Valič in Sabina Kogovšek

Voyo/posnetek zaslona

"Kljub temu mi veliko ljudi občasno to očita. Z očetom sva se pred prvim poskusom na sprejemnih izpitih pogovorila in skušal mi je dopovedati, da ta poklic ni lahek, pa tudi to, da se moram zavedati, da še nimam ne samozavesti in ne izkušenj na odru. Kljub vsemu sem globoko v sebi čutil to željo in veliko strast do igralskega poklica, zato nisem odnehal. Le redki vztrajajo toliko časa. Zelo sem hvaležen, da sem imel to možnost, da je bil oče tudi moj profesor pri meni zelo ljubem predmetu Umetniška beseda," je pojasnil za omenjeno revijo.

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec