P. L. | 22. 4. 2024, 13:18

Skrito v raju: se v seriji rojeva nova ljubezen?

Voyo/posnetek zaslona

Ste tudi vi opazili, da sta si ta dva lika v seriji Skrito v raju vse bolj naklonjena? Se bo rodila nova ljubezen? 

V priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju igrata tudi igralec Matic Valič, ki je sin znanega slovenskega igralca Aleša Valiča, ter nekdanja miss Slovenije Maja Zupan.

Valič igra direktorja Mateja Kotnika, Zupanova pa igra tajnico Petro, ki je sicer bolj naklonjena Juliji Steiner in jo obvešča o pomembnih stvareh, ki se dogajajo na kliniki.

V zadnjih epizodah pa so gledalci lahko opazili, da je tajnici Petri zmedeni direktor vse bolj všeč. Celo Juliji je dejala, da se ji zdi prikupen.

Tajnica Petra in direktor Matej med pogovorom.

Tajnica Petra in direktor Matej med pogovorom.

Voyo/posnetek zaslona

Potolažila ga je

V zadnjem delu so gledalci lahko videli, kako je Petra direktorja potolažila, saj mu zmenek, na katerega se je zelo dolgo pripravljal, ni uspel.

"Preveč slabih izkušenj imam, sploh v živo. To zdaj je bilo pa v bistvu popolnoma isto. Ne vem, ni to zame," je Matej zaupal Petri in dodal, da si želi pošteno zvezo, v kateri bi bila zaupanje in prijateljstvo.

"Vem, da nisem za kakšno lepotico, ampak vedno bolj mi je jasno, da nimam absolutno ničesar, kar bi zanimalo punce," ji je potožil.

Ženska, s katero naj bi se dobil, Nada Bučar, na zmenek ni prišla, kar je tajnico Petro zelo razjezilo. Zasmilil se ji je direktor Matej, zato je sklenila, da zadeve vzame v svoje roke.

Tajnica je jezna na Nado Bučar.

Tajnica je jezna na Nado Bučar.

Voyo/posnetek zaslona

Ob njenih čustvih, ki jih očitno goji do direktorja Mateja, pa so se gledalci začeli spraševati, ali se nemara v seriji rojeva nova ljubezen ...

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave