P. L. | 4. 4. 2024, 12:22

Skrito v raju: ste opazili topke, ki jih nosi Lara? (Pa veste, zakaj?)

VOYO/zaslonski posnetek

V seriji Skrito v raju glavna junakinja zgodbe Lara nosi različne kvačkane tope, ki jih je opazilo že mnogo gledalcev. Pa veste, kakšen pomen se skriva za njimi? 

V priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju eno od glavnih vlog, Laro, ki je velika zagovornica zelenega planeta, igra simpatična Gaja Filač. Lara nosi veliko različnih kvačkanih topkov, ki jih pogosto opazijo tudi gledalci. Ti menijo, da ji lepo pristajajo, številne pa zanima, kako to, da jih nosi ves čas.

Gaja Filač v seriji nosi kvačkane topke, ki so postali zaščitni znak njenega lika.

Gaja Filač v seriji nosi kvačkane topke, ki so postali zaščitni znak njenega lika.

POP TV

"Ideja s pletenimi topki izhaja iz Larine naklonjenosti naravi in trajnostnemu razvoju. To je tudi razlog, da nosi oblačila iz naravnih materialov in takšne kose, ki jih lahko recimo tudi sama sešije," so o ozadju pisanih topkov sporočili s POP TV-ja.

Zase pravi, da ne deli tolikšne naklonjenosti do topkov. "Razkrivajo kar precej kože, kar mi ni najbolj všeč. No, izjema so vroči dnevi na morju, ko pa se zgodi, da tudi jaz oblečem kakšen lahkoten top," je pojasnila Filač.

O topkih je spregovorila tudi Melani Mekicar

V seriji Skrito v raju pa igra tudi priljubljena televizijska voditeljica Melani Mekicar, in sicer Nino, najboljšo Larino prijateljico. V zadnjih epizodah serije lahko gledalci Nino spremljajo tudi v kampu, kjer Lari ponuja predvsem čustveno oporo.

Lara (Gaja Filač) in Nina (Melani Mekicar) sta druga drugi v oporo.

Lara (Gaja Filač) in Nina (Melani Mekicar) sta druga drugi v oporo.

VOYO/zaslonski posnetek

Je pa pred časom s svojimi oboževalci delila nekaj podrobnosti iz serije, med drugim je razkrila tudi, da rada kvačka. "Resno razmišljam, da bi začela prodajati svoje kvačkane stvari." 

Ob tem pa je odgovorila tudi na vprašanje oboževalke, ki jo je zanimalo, ali so morda topi, ki jih Lara nosi v seriji Skrito v raju, njeno delo. "Haha, to pa žal ne."

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave