P. L. | 19. 4. 2024, 09:01

Skrito v raju: Matej Zemljič iskreno o snemanju (tega gledalci ne vidijo)

POP TV

 Priljubljeni igralec Matej Zemljič je razkril nekaj podrobnosti s snemanja serije Skrito v raju. 

V zelo priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju igra tudi znani slovenski igralec Matej Zemljič. Igra vlogo Marka Steinerja, študenta medicine, ki se zelo razume s svojim dedkom, Edvardom Steinerjem. 

Skupaj z njim po mnogo letih prideta na morje v kamp Paradiso, kjer pa Mark spozna Laro, ki jo igra Gaja Filač. Vanjo se zaljubi, a njuna romanca ni enostavna. 

Gledalci so serijo takoj vzljubili, prav tako pa tudi glavna junaka, Marka in Laro. V pogovoru za Metropolitanov podkast Ob skodelici kave z Živo Avžner, ki mu lahko prisluhnete TUKAJ, je igralec razkril nekaj podrobnosti s snemanja serije.

Mark in Lara

Mark in Lara

POP TV

Dejal je, da so mu vsi govorili, češ, lahko tebi, kako lepo se imate, ker snemate ob morju. "Saj je bilo dobro, ampak ljudje pa ne vidijo, da res snemaš po cele dneve. Niso vsi prizori pred prikolico in pred šotorom," je dejal in pojasnil, da se včasih cel dan snema direktno na vročem soncu. 

"Vem, da sem imel nekajkrat po koncu snemanja takšno sončarico, da nekaj ur nisem prišel k sebi, kljub magneziju in vitaminom, ki sem jih spil," je presenetil Zemljič in dodal, da so ti vremenski pogoji pri snemanju nekaj najtežjega. 

Omenil je tudi, da je imel zelo veliko teksta. "Na dan sem se imel za naučiti po 30 strani teksta," je pojasnil. Prav tako je težko snemati emocionalne prizore, je povedal in poudaril, da teh stvari gledalci ne vidijo.

Igralec Matej Zemljič je bil gost podkasta.

Igralec Matej Zemljič je bil gost podkasta.

Podkast/Metropolitan

Povedal je, da čeprav so te dnevne serije največkrat lahkoten žanr, pa je snemanje zelo težko. "Zlasti če želiš pristopiti resno," je dejal. Pojasnil je, da se pri seriji v enem dnevu posname od 20 do 25 minut materiala, pri filmu pa pet do šest minut. Dodal je, da se pri filmu tudi manj govori, posledično se je treba naučiti manj teksta. Zaključil je, da je snemanje serije veliko težje od snemanja filma.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave