P. L. | 19. 2. 2024, 10:25

Igralec Blaž Valič (Skrito v raju) tudi zasebno v tej podrobnosti zelo podoben svojemu liku Davidu

Voyo/posnetek zaslona

Igralec Blaž Valič v seriji Skrito v raju igra Davida, partnerja podjetnice dr. Julije Steiner. Igralec je priznal, da je tudi zasebno v tem zelo podoben svoji vlogi ...

V novi in zelo priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju igra tudi znani igralec Blaž Valič, ki prihaja iz igralske dinastije Valič. Igralca sta bila tudi njegov ded Aleksander Valič in oče Dare Valič, prav tako pa se z igralstvom ukvarja njegova sestra Nina Valič, članica gledališkega ansambla SNG Drama Ljubljana.

Igralec Blaž Valič

Igralec Blaž Valič

Voyo/posnetek zaslona

Lik Davida mu je podoben

Kot je igralec razkril za revijo Lady, je vloga, ki jo igra v omenjeni seriji, v nekaterih pogledih zelo podobna njemu. Stopil je v čevlje Davida Kramariča, introvertiranega inženirja, ki večinoma dela od doma, svoj prosti čas pa posveča hčerki Eli, ki ji z ljubeznijo pripravlja kosila. Valič pravi, da je enako tudi v njegovem zasebnem življenju.

"Rad kuham. Sproti se sicer s partnerico odločiva, kdo bo kuhal tisti dan. Jaz sem specialist za meso, za žar. Navadno pripravljam jedi, kot so različne testenine in osnovna omaka, saj gojim paradižnike, pelate in jih potem konzerviram za čez zimo. Z ženo imava tudi vrt s solato, korenjem in drugimi povrtninami," je Valič razkril za omenjeno revijo.

Skrito v raju

Skrito v raju

Voyo/posnetek zaslona

Pred časom je igralec spregovoril tudi o svojemu sinu Binetu, ki je dopolnil že 15 let. Za Odkrito.si je dejal, da je njegov sin sicer iz pravega testa, da bi postal igralec, tako kot mnogi njegovi sorodniki, a da ga zaenkrat še bolj zanima nogomet. Njegov sin je namreč izrazil željo, da si želi postati profesionalni nogometaš.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave