P. L. | 14. 2. 2024, 09:44

Ste vedeli, da ima glavna igralka serije Skrito v raju še bolj znano sestro? Prihaja iz znane slovenske družine

POP TV

Igralka Gaja Filač, ki v seriji Skrito v raju igra Laro Dolenc, prihaja iz znane slovenske družine. Njeno sestro pa zagotovo tudi dobro poznate …

V novi slovenski seriji Skrito v raju igra eno izmed glavnih vlog tudi igralka Gaja Filač. Igra Laro Dolenc, ki je okoljevarstvenica in je ravno končala študij biologije. 

Lara je zelo lepo dekle, v prvi vrsti pa si prizadeva rešiti problem človeškega onesnaževanja, česar je deležen tudi kamp Paradiso, kjer preživlja poletje. Lara je v preteklosti doživela tragično izkušnjo, njen oče je izgubil življenje v morski nesreči, njegova smrt jo je zelo prizadela. Poletje v kampu pa ji bo prineslo tudi ljubezenske dogodivščine, a brez zapletov ne bo šlo.

Igralka Gaja Filač

Igralka Gaja Filač

POP TV

Gaja Filač je igrala v številnih serijah

Skrito v raju pa ni prva serija, kjer je Filačeva zaigrala. Gledalci jo dobro poznajo po televizijskih vlogah v serij Ena žlahtna štorija, Leninov park, Jezero, Košarkar naj bo, nastopila pa je tudi v BBC-jevi seriji Love, Lies and Records.
Igralka prihaja iz znane filmske družine, njena sestra je zelo znana igralka Saša Pavlin Stošić, ki ste jo lahko gledali tudi v TV-serijah Usodno vino in Najini mostovi. Gajin oče pa je snemalec Vilko Filač.

Sestri Gaja Filač in Saša Pavlin Stošič

Sestri Gaja Filač in Saša Pavlin Stošič

Mediaspeed/Sandi Fišer

Z ljubeznijo do filma je Gaja odraščala, zato ni nič nenavadnega, da je začutila željo po igranju tudi sama. "Precej zgodaj sem začutila, da je igra smer, v katero me vleče, začelo se je proti koncu osnovne šole. Temu takrat nisem posvečala prevelike pozornosti. V prvem letniku gimnazije sem dobila prvo resnejšo izkušnjo pred kamero - odigrala sem glavno žensko vlogo v mladinskem celovečernem filmu Rdeča raketa," je pred časom Gaja povedala novinarki naše medijske hiše.

"Že prej me je navduševal film, takrat pa sem se enostavno zaljubila v celoten proces ustvarjanja tega. To je bila ena izmed najlepših izkušenj. Verjetno je bila to prelomna točka, ko sem si priznala, da se želim v življenju posvetiti temu. Ljubezen do gledališča se je začela razvijati šele na akademiji, ampak po kakovosti ne zaostaja kaj dosti za filmom," je še dejala Filačeva.

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec