P. L. | 26. 3. 2024, 09:03

Skrito v raju: v serijo končno prihaja oseba, ki so jo gledalci tako dolgo čakali

Voyo/posnetek zaslona

Današnje epizode se bodo gledalci še posebej razveselili. V serijo Skrito v raju prihaja oseba, ki so jo zelo dolgo čakali ...

V priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju poleg znanih slovenskih in hrvaških igralcev nastopajo tudi osebe, ki so tako ali drugače pustile svoj pečat na televizijskih zaslonih. Kot statista sta že nastopila udeleženca resničnostnega šova Ljubezen po domače in Poroka na prvi pogled, Nada Zajc in Aleksander Ferlic.

V kamp prihaja Larina prijateljica Nina.

V kamp prihaja Larina prijateljica Nina.

Voyo/posnetek zaslona

Nada je nastopila kot statistka na razstavi, ki jo je priredila Larina mati Jana Dolenc, Aleksander pa je nastopil kot gost v lokalu v kampu in nekaj besed spregovoril z Laro. Prav tako pa je pred časom kot gost mesnice Frenka nastopil znani glasbenik, član skupine Victory, Robert Dragar v vlogi gospoda Kosa.

Melani Mekicar ima posebno vlogo

Gledalci pa so se razveselili tudi priljubljene televizijske voditeljice Melani Mekicar. Ta je do zdaj v seriji nastopila zgolj prek videoklica, saj je bila v Španiji. Igra Nino, ki je najboljša Larina prijateljica in njena velika zaupnica.

Kako je igrati v seriji Skrito v raju, je pred kratkim Mekicarjeva razkrila svojim spletnim prijateljem prek družbenega omrežja TikTok.

"Mogoče ste me že videli, ampak za zdaj ste me videli prek videoklicev, zelo kmalu pa pridem tudi v kamp," je razkrila. "Snemanje Skrito v raju je bila ena izmed najboljših možnih izkušenj, saj smo dve poletji in dve pomladi snemali na morju," je razkrila še eno zanimivo dejstvo. Dodala je, da je bila ekipa sanjska.

Nina in Lara si vedno stojita ob strani.

Nina in Lara si vedno stojita ob strani.

Voyo/posnetek zaslona

Nina prihaja v kamp

Gledalci se bodo nocoj razveselili Nine, ki bo končno prišla v kamp, in to v najboljšem možnem času, ko bo Lara izvedela zelo neprijetno novico in bo želela kamp čim prej zapustiti. Njena najboljša prijateljica ji bo v težkih trenutkih zagotovo velika opora, verjamemo pa, da bo dogajanje v kampu prav zaradi njene prisotnosti še bolj zanimivo.

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec