P. L. | 20. 5. 2024, 13:32

Skrito v raju: gledalci v zadnjem delu pričakujejo to, ampak …

Voyo/posnetek zaslona

Nocoj bodo gledalci lahko spremljali še zadnji del serije Skrito v raju. Pa zadnji del prinaša tisto, kar želijo videti gledalci? 

Nocoj se bo odvil še zadnji del prve sezone zelo priljubljene serije Skrito v raju. Gledalci že težko čakajo, da dobijo odgovore na številna vprašanja.

Kaj prinaša zadnji del?

V zadnjem delu bo Mark sklenil, da odide v kamp Paradiso, kjer je Lara. Z njo se želi pogovoriti in ji priznati, da je bil on tisti, ki je pred leti zagrešil nesrečo, v kateri je umrl njen oče.

Ponovno se bo zapletlo tudi med Julijo in Edvardom. Čeprav je imel Edvard že pripravljeno izjavo, da podpira novo zdravniško reformo, tega ni storil. To bo razjezilo Julijo, ki bo dejala, da mu je edino mar za kliniko in ne za njegovega vnuka.

Julija je jezna na Edvarda.

Julija je jezna na Edvarda.

Voyo/posnetek zaslona

Edvardova odločitev pa bo vplivala tudi na nadaljnje pogovore, ki jih bo imela z Bojanom. V nekaterih pogledih se bosta Julija in Bojan še vedno močno strinjala.

Ljubezenska romanca med Nado in Davidom bo dobila svoj epilog, ki pa morda ne bo tak, kot ga bodo pričakovali  gledalci.

Saška in Dino se bosta pogovorila, zdelo se bo, da je vse v najlepšem redu. Tudi Frenk in Hrvoje bosta nazdravila na vnuka, prepričana, da je zadeva rešena in da bo od zdaj vse potekalo tako, kot mora. Pa bo res?

Kaj bo storil Mark?

Najpogostejše vprašanje gledalcev pa je zagotovo, kaj bo storil Mark. V kampu bo našel Laro, želel se bo z njo pogovoriti. Toda ali bo zbral dovolj poguma, da ji bo povedal resnico, da je prav on tisti, ki je zakrivil smrt njenega očeta, ki se je potapljal na Paklenih otokih?

Bosta Nada in David ostala skupaj?

Bosta Nada in David ostala skupaj?

Voyo/posnetek zaslona

Če bodo z zadnjim delom gledalci dobili nekatere odgovore, pa se bodo zagotovo odprla tudi številna nova vprašanja. Na odgovore teh pa bo treba še malce počakati. Prihaja namreč druga sezona priljubljene serije, ki bo zagotovo prav tako napeta in polna spletk, kot je bila prva.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave