L. P. | 25. 11. 2022, 10:48

Ti štirje tekmovalci so postali finalisti letošnjega Exatlona

Planet TV

V igri za glavno nagrado so ostali še štirje najmočnejši tekmovalci enega najbolj zahtevnih izzivov. Dva izmed njih pa v tem trenutku že slavita zmago. 

Predzadnji dan druge sezone Exatlona razkriva štiri tekmovalce, ki se bodo nocoj v velikem finalu potegovali za zmago.

Super finalisti so postali Lina, Karolina, Mare in Tim. A le dva izmed njih bosta slavila zmago in odnesla nagrado v višini 50 tisoč evrov.

Tik pred finalom sta odšla Luka in Laura

"Moja pot v Exatlonu se zdaj res končuje. Dosegla sem vse in še več, kar sem si želela doseči in res sem ponosna nase," je ob odhodu povedala Laura in dodala, da se je veliko naučila o sebi: "Res sem šla čez vse poraze, kar prej mogoče nisem znala iti. Čisto vsak dan Exatlona sem uživala in ne obžalujem niti sekunde, preživete tukaj. Res se je vse poklopilo. Zdi se mi, da se moja pot končuje na pravem mestu."

Planet TV


 
"Tim je bil danes boljši in zelo mu privoščim," je ob pogovoru z voditeljem Juretom Koširjem povedal Burja. "Nisem pričakoval, da bom prišel tako daleč, čeprav sem si danes zelo želel, da bi prišel v finale in se tam potem dokazal, ampak do tega ni prišlo," je še dejal in dodal, da je kljub vsemu zadovoljen in da upa, da domači ne bodo preveč razočarani.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.