P.M. | 6. 12. 2022, 09:03

Fotografija jokajoče Meghan zanetila ogenj na družbenih omrežjih: "To je res višek!"

Profimedia

Medtem ko sta Kate Middleton in princ William vedno bolj priljubljena člana britanske kraljeve družine, sta Harry in Meghan Markle vse manj. Mnogi pravijo, da sta šla čez mejo.

"Ljubica, še nikoli nisem jokala ob Hermesovi odejici," je bil le eden od pikrih kometarjev, ki so jih ob prizoru iz prihajajočega dokumentarca Harry & Meghan (ta na Netflix prihaja 8. decembra) Meghan Markle namenili uporabniki na Twitterju.

Očitek je letel na dejstvo, da Meghan objokuje svoje življenje, medtem ko je obkrožena z razkošjem in dragimi stvarmi, o katerih lahko navadni smrtniki le sanjajo. Hermes je ena najbolj prestižnih modnih znamk na svetu, odejica iz njihove serije za dom Avalon, ki je pregrnjena čez naslanjač, na katerem sedi Meghan, stane okrog 1600 evrov.

Profimedia

Netflix je napovedal, da bo dokumentarna serija vsebovala še nikoli prej videne podrobnosti o ljubezenskem razmerju vojvode in vojvodinje susekških, skupaj z zgodbami njunih družinskih članov in prijateljev. V kratkem videu, ki je napovedal dokumentarec, so prikazane fotografije iz njunega doma in tudi poročne fotografije.

V napovedniku Harry in Meghan zelo čustveno pripovedujeta o tem, kako nihče ne more vedeti, kaj se dogaja za zaprtimi vrati. Nato se pojavi fotografija Meghan z obrazom zakritim z rokami, za njenim hrbtom pa je lepo zložena pregrešno draga odejica.

Neka ženska je na Twitterju zapisala: "Jokala je, ker je hotela znamko Chanel." Nekdo drug je cinično zapisal: "Na strani GoFundMe (Podpri me, op. a,) bi morali zbirati sredstva, da bi ji kupili še eno odejo, nihče ne bi smel tako živeti."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.