J. B. | 20. 11. 2022, 07:34

Znani slovenski igralec razkril boleče posledice padca: "Naučil sem se, da je adrenalin izjemno močno sredstvo, ki lahko zamegli presojo"

Instagram/Nik Škrlec/posnetek zaslona

Igralec, komik in voditelj, ki je v zadnjih letih pridobil precejšnjo prepoznavnot, je pojasnil, da so poškodbe, ki jih je utrpel, vse prej kot nedolžne.

Da nesreča nikdar ne počiva, je na lastni koži občutil znani slovenski igralec Nik Škrlec. Namesto da bi na odru zabaval svoje oboževalce, bo na konec leta čakal med celjenjem ran. Škrlec, ki je štiri leta vodil tudi legendarni mladinski kviz Male sive celice, je pred dnevi razkril, da je pristal v bolnišnici, zdaj pa pojasnil, kaj se je zgodilo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nik Škrlec (@nikskrlec)

"Pred predstavo Zdrava pamet v Domu kulture Kamnik se mi je na vaji zgodila nezgoda, z višine sem padel na hrbet in se udaril v glavo. Organizatorji so bili zelo skrbni in takoj poklicali reševalce, ki so me pregledali in skupaj smo razmišljali, kaj naj naredimo. Vidnih poškodb ni bilo, jaz sem se pa tudi v redu počutil ...V tem času je bilo še nekaj minut do predstave, zato sem sem se odločil, da zadevo vseeno izpeljem, čeprav zdaj za nazaj vem, da je bila to neverjetno neumna ideja," je za Metropolitan povedal Posavec.

Zlomljena vretenca in pretres možganov

"Tako sem monokomedijo o možganih igral s svojimi, ki so bili v tistem hipu precej vprašljivi. Po predstavi se vseeno nisem počutil dobro in izlet na urgenco je razkril, da imam zlomljeno vretence ter sem utrpel pretres možganov. Naučil sem se, da je adrenalin izjemno močno sredstvo, ki lahko zamegli presojo in da po tridesetem letu ne morem več tako enostavno prenašati padcev. Izjemno hvaležen sem publiki v Kamniku, ki mi je oprostila mesta zmede med predstavo in me podpirala tekom igre, so pa najbrž tudi edini, ki so Zdravo pamet videli izvedeno s pretresenimi možgani ... Zdaj počivam in celim kosti in mirim možgane, v 2023 pa se spet vrnem na odre!" je dodal Škrlec.