R.S. | 10. 10. 2023, 10:22

Športnega zvezdnika med pogovorom o pokojni hčerki premagale solze: "Bilo je kruto"

Twitter/people

Bode Miller nikoli ni prebolel smrti hčerke, ki je bila stara zgolj devetnajst mesecev. 

Ameriški zvezdnik Bode Miller je v oddaji Posebne sile v solzah spregovoril o utopitvi svoje hčerke Emmy. Usodna nesreča se je zgodila leta 2018, nekdanji smučar pa njene smrti nikoli ni zares prebolel. 

Med snemanjem vojaškega izziva na Novi Zelandiji se je 45-letnik o svoji družini pogovarjal s sotekmovalci. "Imam enoletno deklico in 15-letno deklico, vmes pa še pet fantov. Moja hčerka bi bila ravno vmes, to je tista, ki je umrla," je dejal. Njegova sogovornica JoJo Siwa mu je odgovorila, da ni vedela za njeno smrt, poroča Daily Mail. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bode Miller (@millerbode)

"Ja. Utopila se je. Stara je bila devetnajst mesecev. Bilo je kruto. Šla je skozi zadnja vrata in skočila naravnost v sosedov bazen," je povedal Miller in začel jokati. "Kako ji je bilo ime?" je vprašal voditelj Nick Viall. "Emmy," je dejal nekdanji smučar in si obrisal solze. Na vprašanje, kako se spopada z njeno smrtjo, je odgovoril: "To nikoli ne mine."

Američan ima z ženo Morgan Miller 21-mesečno hčerko Scarlet Olivio, triletna dvojčka Asherja in Aksla, štiriletnega Eastona in sedemletnega Nasha. Iz prejšnjih razmerij ima še desetletnega sina Nata in petnajstletno Dace.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol