J. B. | 4. 1. 2023, 12:33

Priznala je, da ga je prevarala, on pa ... Policija aretirala športnika, ki je do smrti pretepel dekle

Profimedia

Ko se je pretepal v ringu, je bil zvezdnik. Ko je to storil v hotelski sobi, je prekoračil meje dovoljenega. Zdaj mu grozi vrsto let za zapahi.

Dolgoletni ameriški borec, rokoborec in boksar Phil Baroni bržčas še dolgo ne bo povsem svoboden človek, potem ko ga je policija v Mehiki aretirala zaradi suma, da je do smrti pretepel svoje dekle. Zgodilo se je v hotelski sobi v kraju San Pancho. Baroni je bil pod vplivom drog in alkohola, ko se je zapletel v prepir s svojim dekletom. Ko naj bi mu partnerica priznala, da ga je prevarala, se je 46-letniku stemnilo pred očmi.

Z vso silo jo je zalučal v kad

Baroni je nesrečnico, sicer državljanko Mehike, brutalno pretepel in ji zadal tako hude rane, da je umrla. Policisti so dekle našli na postelji v hotelski sobi. Truplo je bilo pokrito z rjuhami, na njem pa je policija odkrila številne sledi udarcev. Baroni naj bi svoje dekle med drugim dvignil v zrak in jo z vso silo zalučal v kad.

Športnik je po dogodku odšel iz hotela, pristopil do policista in mu povedal, da na postelji v njegovi hotelski sobi leži dekle, ki je brez zavesti. Policija je Baronija kmalu za tem aretirala, ali bo spoznan za krivega, pa mu grozi dolgoletna zaporna kazen.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.