22. 6. 2022, 16:29

Goran Dragić objavil novo fotografijo in prikupno voščilo bratu Zoranu

Instagram/Goran Dragić

S svojimi sledilci na Instagramu je Ljubljančan delil simpatično fotografijo z močnim sporočilom. 

Goran Dragić je na Instagramu objavil zgodbo s fotografijo, na kateri sta z bratom Zoranom, ki danes (22. junija) praznuje rojstni dan. Fotografija je stara, saj sta z Zoranom na njen še otroka. Poleg fotografije je Goran pripisal še: "Vse najboljše mali bratec. Rad te imam."

Instagram/Goran Dragić

Fotografijo je spremljal zapis besedila znane uspešnice ameriškega raperja 50 Cent-a "In da club", ki govori o praznovanju rojstnega dne.  

No, poleg zgodbe je Goran objavil še novo fotografijo, na kateri je slikan v centru Trsta, kjer z ekipo najverjetneje praznujejo "Zokijev" rojstni dan. 

"Čas beži. Na vas je, da ste navigator," je pod fotografijo napisal Dragić, ki ga je v objektiv ujel nekdanji košarkar in pomočnik trenerja v slovenski reprezentanci, Marko Milić

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

Brez kluba, brez skrbi

Dragić, ki v ligi NBA nima kluba, zato lahko za razliko od Luke Dončića nemoteno trenira. Vzel si je nekaj dni odmora, v ponedeljek pa je v Novem mestu svečano odprl prenovljeno košarkarsko igrišče pred šolskim centrom, ki ga je financirala njegova fundacija.

Goran Dragić želi s svojo fundacijo vrniti mlade na zunanja igrišča. Vse skupaj se je začelo že leta 2019 v ljubljanskem Tivoliju, kjer je odprl prvo igrišče, v kratkem pa bo končano tudi igrišče v Laškem.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord