Ž.A. | 5. 8. 2022, 18:42

Končno je znano, kako in zakaj je Luka Dončić izklesal svoje telo

Twitter/NBA

Verjetno se spomnite, ko so splet preplavile fotografije našega najuspešnejšega košarkaša in namigovanja, da je precej izpopolnil svojo postavo. Razkrivamo, ali to drži ali ne.

Mnogo je Slovencev, ki se na Krk odpravijo tudi zato, da bi lovili fotografije s 23-letnim Ljubljančanom. Tisti, ki jim podvig uspe, ponosno delijo te posebne trenutke na družbenih omrežjih. Novinarji Sportkluba so Dončićevega trenerja za telesno pripravo, Anžeta Mačka, vprašali, ali je Dončić res začel delati na telesni podobi. Kar pogosto so se pod njegovimi fotografijami pojavili komentarji, ki so kritizirali njegov videz. Da je nepripravljen in da ima velikokrat kakšen kilogram preveč. Tokrat je drugače.

Poglejte spodnjo fotografijo in presodite sami.

Kaj na namigovanja pravi njegov trener? "Kmalu po končani sezoni se je oglasil pri meni in dejal, da se želi takoj lotiti kondicijskih priprav. Skupaj z Goranom Dragićem sta delal tri tedne. Sledila je reprezentančna akcija."

"Ob odhodu na dopust me je prosil za delovni načrt. Ostaja aktiven. Z njim sem v stiku, skorajda na dnevni ravni. Ohranja formo."

Vse skupaj naj bi menda nadgradil še na reprezentančnih treningih, kjer se bo pripravil na maksimalne napore, je pojasnil Maček, ki že dve leti sodeluje z Dončićem. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Dončić je želel resnejše trenirati že lani, vendar je moral zaradi poškodbe gležnja in koronavirusa intenzivnejše priprave nekoliko upočasniti.

"Luka je globalna zvezda. Vsem na očeh. Ljudje ga, kolikor je to možno, spremljajo na vsakem koraku."

"Zato se zelo hitro pojavijo tudi zlobni jeziki. Morda mu s komentiranjem vsake fotografije poskušajo priti do živega. A to res ni dober način. On ima vedno odgovor. To ga le dodatno motivira in žene naprej," je komentiral lanskoletne opazke glede zvezdnikove slabše pripravljenosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Luka velikokrat razveseljuje z objavami na Instagramu, ki pridobijo veliko všečkov in komentarjev. Ravno on je zagotovo naš košarkaški biser, kateremu želimo še ogromno uspehov.