T. R. | 20. 2. 2024, 10:06

Kako v ZDA narediti najboljšo reklamo za Hrvaško? Luka Dončić pozna odgovor, njegova objava močno odmeva (FOTO)

Profimedia

Ste že videli zadnjo objavo Luke Dončića?

Svetovni zvezdnik, vrhunski košarkar in hkrati fant, ki mu šala ni tuja. Luka Dončić je znova dokazal, da premore sila zanimiv smisel za humor. Njegove tokratne objave pa so se najbolj razveselili ... Hrvati!

Novopečeni očka Luka Dončić je tudi v tej sezoni eden najvidnejših košarkarjev v severnoameriški ligi NBA. Na trenutke se zdi, kot da mu je rojstvo Gabriele - njene fotografije je v preteklosti že nekajkrat delil s svojimi oboževalci - dalo nov zagon. Njegov Dallas je sicer pred premorom zaradi vikenda vseh zvezd nanizal kar šest zaporednih zmag in posledično je bil Luka Dončić na spektaklu v Indianapolisu odlično razpoložen. Nič drugače pa ni bilo niti po koncu tekme All-Star, po kateri se je Luka Dončič oglasil kar iz ... Punata na otoku Krk na Hrvaškem! Pa se je res?

Instagram/Luka Dončić/posnetek zaslona

Številni so prepričani, da to ni tako in da se je Luka Dončić znova zgolj pošalil v svojem slogu. Tako Dallas, kjer domuje, kot Indianapolis, kjer je bila tekma vseh zvezd, sta preprosto preveč oddaljena od Punata, da bi Luka Dončić lahko kar med sezono odšel prav tja. Navsezadnje pa so ga nedolgo tega opazili v letovišču Cabo na južnem delu polotoka Baja California ... No, da je Luka Dončić v prvi vrsti naredil izjemno reklamo našim južnim sosedom, pa kakopak ni treba poudarjati.

Na podoben način se je Dončić že pošalil

Na podoben način se je sicer že pošalil v obdobju pandemije covida, tudi takrat je lokacijo, kjer naj bi se nahajal, označil kot "Punat". In tudi takrat se tam precej verjetno ni dejansko nahajal ...

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord