Saj ne moremo verjeti! Nika Križnar kot manekenka? Jaaa, poglej, kako čudovita je 😍

19. 1. 2024
Saj ne moremo verjeti! Nika Križnar kot manekenka? Jaaa, poglej, kako čudovita je 😍 (foto: Profimedia)
Profimedia

Nika je res ženska več talentov. ❤️

Danes nas je znova razveselila novica iz sveta ženskih skokov. Slovenska smučarska skakalka Nika Prevc je postala zanesljiva zmagovalka posamične preizkušnje v Zau, naša Nika Križnar pa je tokrat žal za 0,5 točke zaostala za tretjim mestom in osvojila četrto mesto. 

Poleg čudovite novice o dosežkih naših smučarskih skakalk pa nas je zjutraj presenetila še ena novica. V Zlatarni Celje vsako leto izberejo znano športnico, ki bo predstavljala srebrne kolekcije Lencia. "Izberemo žensko, ki je ne odlikuje le zunanja lepota, temveč v sebi nosi edinstven žar, ki nas navdušuje. Obraz Lencia 2024 je tako postala izjemna smučarska skakalka Nika Križnar," so dejali pri Zlatarni Celje. Ob tej priložnosti je nastala serija izjemnih fotografij, katere bodo spremljale prihajajoče kolekcije Lencia.

Ne spreglej:

"Nika Križnar nas navdušuje, ker že pri tako mladih letih strastno sledi svojim ciljem. Je ženska, ki tekmuje v športu, kjer so potrebni tako pogum in samozavest kot tudi lahkotnost. Nika je v svoji tekmovalni karieri osvojila srebrno in bronasto medaljo na Svetovnem prvenstvu ter postala prva slovenska smučarska skakalka, ki je osvojila veliki kristalni globus za zmago v svetovnem pokalu. Na Zimskih olimpijskih igrah leta 2022 v Pekingu je s slovensko mešano skakalno ekipo osvojila še zlato medaljo. Njeni vztrajnost in brezmejna strast do dosežkov sta vrlini, ki smo ju v Zlatarni Celje prepoznali kot odlični sopotnici blagovne znamke Lencia," so še zapisali.

"Prva kolekcija v sodelovanju z Niko, Lencia Wonderland, bo že konec januarja na voljo na spletu in v poslovalnicah Zlatarne Celje. Lencia Wonderland je kolekcija, v kateri vladajo vse barve ljubezni – nedolžna ali srčna in strastna – zato je prav lahko odlično darilo za Valentinovo sebi ali najdražji osebi," so še dodali pri Zlatarni Celje.

Ko pogledamo izjemne fotografije naše smučarske skakalke, se zdi, da se Nika Križnar pred kamerami počuti zelo domače. Že res, da je na tekmah vedno središče pozornosti, novinarji ji sledijo z mikrofoni in kamerami, a vendarle je pred kamero stati kot manekenka, nekaj drugega. Mislimo, da ji je šlo več kot odlično!

Morda te zanima še: Če boš pred spanjem pojedla TO, boš med samim spanjem kurila maščobo

Preberi tudi: Palača o zdravstvenem stanju Kate Middleton tokrat razkrila presenetljivo veliko

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja