Nekdanja smučarka Maruša Ferk prvič postala mamica. Mala deklica je na svet prijokala v francoski Nici

23. 9. 2023
Deli
Nekdanja smučarka Maruša Ferk prvič postala mamica. Mala deklica je na svet prijokala v francoski Nici (foto: Instagram Maruša Ferk)
Instagram Maruša Ferk

Pred dobrim mesecem smo pisali, da nekdanja slovenska smučarka in olimpijka Maruša Ferk pričakuje svojega prvega otroka. No, danes se je oglasila z veselimi novicami.

V začetku avgusta je minilo tri leta, odkar je nekdanja slovenska smučarka Maruša Ferk obljubila zvestobo športniku in smučarskemu trenerju Francozu Christopherju Saioniju.

In po treh letih srečnega zakona se je 21. septembra družinica povečala še za enega člana, pravzaprav članico. Maruša , ki bo 27. septembra praznovala 35 let, je namreč v francoski Nici povila deklico s čudovitim imenom Romi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marusa Ferk Saïoni (@marusaferk)

Na Instagramu je Maruša ob simpatičnih fotografijah srečne družinice in male Romi zapisala: »Za začetek bo govorila tri jezike in veliko se bo ukvarjala s športom.« Staršema je takoj čestitalo veliko znanih smučarjev od Irene Curtoni do Francesce Marsaglia, pa tudi televizijska voditeljica in pevka Ana Paznik.

Poglejte še: Poglejte, kako seksi je dekle Jana Oblaka v novi reklami za Boss?

Novo na Metroplay: Kako hitro in enostavno pripraviti uravnotežen obrok? | Žana Hrastovšek