R.S. | 31. 3. 2022, 10:39

Kako se je Robert Golob odzval na očitke, da je imel v ušesu slušalko?

Foto: POP TV (Printscreen)/fotomontaža

Po soočenju so fotografije politika zaokrožile po družbenih omrežjih, kar je pritegnilo pozornost gledalcev, ki so se spraševali, ali je goljufal. Kaj pa vi menite?

Ima Robert Golob prišepetovalce? Vsaj tako je bilo na prvi pogled videti na prvem predvolilnem soočenju, ko so gledalci ujeli nekaj nenavadnega v ušesu politika. Šlo naj bi za slušalko, ki naj bi Golobu pomagala pri odgovorih na zastavljena vprašanja. 

(Ne)odziven Robert Golob

Kako se je odzval na očitke? V želji po odgovorih smo poklicali njegovo politično stranko Gibanje Svoboda in jih prosili za komentar. Na njihovo prošnjo smo nato vprašanja poslali po elektronski pošti. Zanimalo nas je, kako se njihov predsednik odziva na očitke o slušalki v ušesu in kako komentirajo negativne odzive predsednika vlade Janeza Janše.

Čeprav so nam sprva obljubili odgovor v roku ene ure, pa se dogovora niso držali. Poklicali smo jih še enkrat. Zatrdili so, da so odgovore posredovali pristojni službi in da bodo na vprašanja odgovorili. A do zaključka redakcije odgovora nismo prejeli.

Novo na Metroplay: Aljoša Bagola in Matej Šarc│1, 2, 3 ... bis! Podkast Slovenske filharmonije