P.M. | 27. 3. 2024, 21:17

Camilla prvič javno spregovorila o princesi Kate po njenem razkritju, da ima raka

Profimedia

Žena britanskega prestolonaslednika Williama je prejšnji teden svetu razkrila, da je na "preventivni kemoterapiji".

76-letna Camilla je obiskala Shrewsbury, kjer so jo navdušeno pozdravili številni prebivalci mesta. Tam je srečala tudi dve mladi sestrici, ki sta za princeso Catherine naredili plakat, okrašen s srčki in zvezdicami. Desetletna Harriet in šestletna Lois Waterston sta kraljico tudi vprašali, ali bi lahko njun plakat predala Kate.

Camilla je na njuno prošnjo odgovorila pritrdilno, ob tem pa dodala, da ve, da je Kate navdušena nad vsemi dobrimi željami in podporo, ki jo prejema z vsega sveta.

Profimedia

Ena od deklet se je opravičila, ker se ji je zdel njen plakat malo neurejen. "Žal mi je, da je malo zmečkan," a ji je Camilla rekla, da bo z njim ravnala previdno ter poskrbela za to, da bo Kate vedela, da bodo prispeli zanjo, navaja Mirror.

Profimedia

Princesa Kate je v petek v čustvenem videoposnetku pogumno objavila, da se zdravi za rakom ter da je trenutno na kemoterapiji, ki se je začela februarja. V bolnišnico so jo sprejeli 16. januarja zaradi "večje abdominalne operacije", ki naj bi bila po njenih besedah uspešna. A so kasnejše preiskave odkrile prisotnost rakastih celic.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord