J. B. | 26. 10. 2022, 09:42

FOTO: Gloria Kotnik med čakanjem na zimo navijače navdušila z imenitnimi fotografijami

Facebook/Glorija Kotnik

Slovenska deskarka se trenutno mudi v Avstriji, zanimiv trenutek iz življenja pa je delila tudi s svojimi spletnimi oboževalci.

Zima, zima bela? Morda bo letos to res tako, toda glede na jesen, ki smo ji priča, prav nič ne kaže na to. Bližamo se novembru, temperature pa se čez dan še vedno vrtijo okrog 20 stopinj Celzija. Vse to vpliva tudi na zimske športe; nekateri so se že začeli, spet drugi se še bodo.

Visoke temperature organizatorjem tekem še toliko bolj grenijo življenje, ker za pripravo prog potrebujejo več truda, več energije in več - energentov. Cene teh pa so šle v nebo.

Na zimo nestrpno čaka tudi slovenska deskarka Gloria Kotnik, dobitnica olimpijske kolajne z zadnjih iger v Pekingu. Simpatična športnica se trenutno mudi na Tirolskem v Avstriji, kjer je v čudovitem okolju posnela naravnost osupljive fotografije in jih delila tudi s svojimi oboževalci na Facebooku.

"Topla jesen prija, bi pa vseeno že bil čas, da se malo ohladi," je dala ob tem jasno vedeti, da je ne bi prav nič motilo, če bi jo na Tirolskem namesto zelenih pobočij pričakale zasnežene strmine. A bo morala na to še nekoliko počakati ...

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk