R.S. | 25. 8. 2022, 20:13

Nezaslišano: slovenskega popotnika Oliverja Tiča so na poti domov ogoljufali

Facebook/Oliver Tič

Popotnik, ki je prehodil od juga Argentine do severa Aljaske, je naletel na novo oviro, ki ga je stala precej denarja ... In živcev.

Pred dnevi je po 993 dneh hoje, prehojenih 25.122 kilometrih, 15 državah in po številnih preizkušnjah Oliver Tič (Oli Walker) v družbi svoje posvojene psičke Carlitos vidno ganjen prikorakal na cilj.

Zdaj se je nameraval vrniti v Slovenijo, a mu težave predstavljajo zapleti z (veterinarsko) dokumentacijo njegove psičke Carlitos. 

Zaman zapravil 400 evrov

"Včeraj sem pred prvim poletom obiskal veterinarja, da je pregledal Carlitos in mi izdal zdravniško potrdilo, katerega sem danes moral nesti na tukajšnjo inšpekcijo, da "poštemplajo". Pridem tja, pa mi reče, da ni ok, ker se veterinar ni podpisal. Zdaj moram pa zopet do drugega zdravnika, da pregleda Carlitos in mi izda novo potrdilo. Včeraj sem vrgel proč 400 dolarjev," je zapisal. 

Oliverju v Slovenjskih Konjicah v soboto ob 19. uri pripravljajo sprejem, na katerega so povabljeni vsi. Ob tem se bo zaključila tudi dobrodelna dražba dresa Luke Dončića, ki ga je Oli prejel v dar januarja, ko si je ogledal njegovo tekmo. 

Novo na Metroplay: Soočenje Roberta Goloba in Janeza Janše | N1 STUDIO