Please use Google Chrome.
Kaj pa to? Ali obstaja kaj boljšega kot maslo, namazano na popečen kruh? Ja, obstaja, obstaja PARADIŽNIKOVO MASLO, namazano na popečen kruh. Vonj, barva in okus, vse deluje!
PredvajajZaprite oči in počakajte, da pred vas postavimo nekaj slastnega. No, pri tem obljubljamo, da vas bo navdušil že vonj, kaj šele okus. Poneslo vas bo nekam daleč v tople poletne večere, ko, roko na srce, ni nič boljšega kot dober paradižnik, ki se meša z vonjem bazilike in česna, zraven pa seveda zelo paše kozarček dobrega vina.
PredvajajSte kdaj že jedli "pohane" paradižnike? Verjetno še nikoli niste pomislili nanj, a ko ga boste naredili prvič, bo kar pogosto na vašem jedilniku. Dober je tako topel kot hladen!
PredvajajEden boljših čipsov, ki ste ga kdaj jedli. Vsi poznamo čips iz različnih sestavin, pa vendar se nam zdi, da čips iz paradižnika ni nekaj, česar bi se lotilo mnogo ljudi. Ko se vprašamo, kako uporabiti paradižnik malo drugače, je ČIPS pravi odgovor! Poskusite, ne bo vam žal!
PredvajajIzjemno okusna video serija je navdihujoč vir novih idej za uporabo paradižnika Lušt v kuhinji. Vsaka epizoda se osredotoča na en sam recept, ki poudari bogato aromo, sočnost in slasten okus paradižnika, hkrati pa vključuje nasvete za izbiro, pripravo in shranjevanje paradižnika Lušt, da boste lahko kar najbolje izkoristili njegove edinstvene lastnosti.
Skupaj ustvarjamo recepte, razbijamo mite in premišljujemo o tem, kako hrano znova uporabiti. Izpod prstov znanih obrazov nastajajo jedi, zaradi katerih boste vzljubili kulinariko.