26. 7. 2022, 09:27

Luka Dončić veličastno sprejel Shaquilla O'Neala: "Nič se ti ne bo zgodilo gospod O'Nealović"

Profimedia

Legendarni ameriški center je obiskal nam bližnji otok Krk in pohvalil gostoljubje, ki sta mu ga pripravila naša najboljša košarkarja.

Shaquille O'Neal je pretekli teden potoval po Evropi in obiskal 7 mest v prav toliko dneh.

Obiskal je tudi mesto Krk na Hrvaškem, kjer se je srečal z našim superzvezdnikom Dallas Mavericks Luko Dončićem in našim zlatim kapetanom in prihodnjim članom Chicago Bulls Goranom Dragićem.

"Ko sem prišel v mesto, so me neki ljudje pobrali in me odpeljali do dvorca, ki mi ga je namenil Luka," je Shaq povedal v svojem The Big Podcast. "Tam sem jedel pico, kadil vodno pipo in imel na voljo sadje. Potem so me pospremili na koncert," je sprejem na hrvaškem otoku Krk opisal legendarni Shaq.

"Luka je rekel: "Shaq, nič se ti ne bo zgodilo, dokler si v mojem mestu, gospod O'Nealovich". Tako so me klicali," je nadaljevala legenda lige NBA. "Vsa čast Luki in Goranu Dragiću, saj so mi njuni ljudje pripravili res lep sprejem."

Prejšnji teden se je Shaq pojavil v nočnem klubu na Ibizi, preden je nastopil na dveh dogodkih na Krku in Dubrovniku na Hrvaškem. Shaq je nato nastopil na festivalu Dreambeach v Almerii v Španiji, preden je prvič po letu 2019 odletel v belgijski Tomorrowland.

"Prišel sem tja in Luka je rekel: 'Vemo, da si nastanjen v hotelu, vendar želimo, da ostaneš na mestu, ki ga imamo zate.' Bila je vila s štirimi spalnicami na vodi," je povedal Shaq.

O'Neal je na vseh dogodkih v Evropi nastopal pod imenom DJ Diesel.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk