N. V. | 3. 7. 2022, 18:14

Prikupen VIDEO: Dončić ni skrival navdušenja, ko je videl svojega idola

Posnetek zaslona Twitter MalinWahlberg/FIBA/fotomontaža

Srečala sta se nekdanja in trenutna legenda kluba Dallas Mavericks. Poglejte, kako sta se zvezdnika ob srečanju navdušila.

Tudi naši idoli imajo svoje idole. To dokazuje naš košarkarski zvezdnik Luka Dončić: po družbenih omrežjih je zaokrožil posnetek, posnet tik pred tekmo med Slovenijo in Švedsko, kjer je vidno, kako se naš superzvezdnik navduši, ko zagleda svojega vzornika in nekdanjega soigralca Dirka Nowitzki.

Trenutni zvezdnik Dallasa si je z nekdanjim zvezdnikom kluba delil igrišče le eno sezono. To je bila poslovilna turneja Nowitzkega in nova sezona Dončića. Legenda in bodoči velikan vseh časov sta v enem letu skupaj na igrišču vzpostavila posebno vez.

Po dolgem času sta se super zvezdnika spet srečala

Ko je Dončić videl enega najboljših evropejskih košarkarjev vseh časov mu je kot otrok stekel v objem. Da je vse skupaj še bolj prikupno, je velikega košarkarja objel kar za nogo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SportsCenter (@sportscenter)

— Bally Sports Southwest (@BallySportsSW) June 14, 2021

Kriki Dončiću iz prve klopi

Nowitzki spremlja tekmo med Slovenijo in Švedsko, kjer Slovenija zmaguje. Švedi nad tem niso navdušeni, ob prostih strelih Dončića so skandirali, da je "precenjen" (ang. "overrated").

Dončić se je ob tem le smejal, še bolj smešno pa mu je bilo, ko je opazil, da se je skandiranju pridružil tudi njegov idol.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk