Revije Elle, Cosmopolitan, Sensa, Story in Avto magazin BREZPLAČNO na voljo samo še en teden!

#OstajamDoma

18. 3. 2020, 11:13 | Aktualno | Piše: Uredništvo

V času epidemije koronavirusa v Sloveniji, ko je zadrževanje v naših domovih nuja, vsi iščemo načine, kako ta čas čim prijetneje in koristno porabiti. V medijski založbi Adria Media Ljubljana smo se odločili, da vsem ponudimo en mesec brezplačnih digitalnih naročnin na aktualne številke revij: Avto magazin, Elle, Cosmopolitan, Sensa in Story.

Želimo poudariti, da se naš odnos, ki ga gradimo z bralci, v časih, ko smo primorani zamenjati nekatere navade, ni spremenil. Založništvo in novinarstvo ob polnem spoštovanju navodil in opozoril države ne počivata.

V tem obdobju še posebej potrebujemo novice, ideje in nasvete, ki nam pomagajo, da lahko te neobičajne čase spremljamo, kolikor se le da, v miru in produktivno.

Pobuda za digitalno solidarnost je, poleg gibanja #OstajamDoma, naš način odzivanja na potrebe po informacijah, izobraževanju in razvedrilu ta hip ter hkrati prispevek k družbeni odgovornosti.

Od 17. marca 2020 dalje lahko s klikom na spodnjo povezavo pridobite spletni izvod svoje najljubše revije BREZPLAČNO.

Sledite postopku registracije:

1. Ustvarite račun ali se prijavite v aplikacijo Magzter TUKAJ.

2. Kliknite TUKAJ in vnesite kodo: ostajamdoma.

3. Pojdite na razdelek »My Purchases« //»Magazine subscriptions« in prelistajte izbrano revijo.

V kolikor želite dostopati do arhiva vseh letošnjih številk svoje najljubše revije v elektronski obliki, pa se naročite s KLIKOM na to povezavo.

Pridružite se akciji #OstajamDoma in en mesec povsem brezplačno berite revije založniške hiše Adria Media Ljubljana.