Comma v Aleji odprla trgovino, ki se ponaša z najnovejšim notranjim dizajnom

25. 5. 2020, 12:11 | Promocijsko sporočilo
Comma v Aleji odprla trgovino, ki se ponaša z najnovejšim notranjim dizajnom (foto: PROMO) PROMO

Znamka Comma je odprla trgovino, oblikovano v najnovejšem notranjem dizajnu, ki daje pridih svetovljanskega šika in ženske samozavesti. Trgovina je v pritličju najsodobnejšega nakupovalnega centra Aleja v Šiški.

Kot je za znamko Comma značilno, so vsi detajli natančno izbrani in povezani v celoto. Najizrazitejše so stenske tapete s potiskom palminih listov, ki poživijo celotni ambient, lesena tla, ki dajejo občutek topline, medtem ko so luči in preostali viseči elementi v obliki kakavovih zrn. V garderobi lahko sami izbirate želeno osvetlitev glede na priložnost, za katero kupujete izbrani styling: dnevni, poslovni ali gala. Z veseljem vam v našem mini baru postrežemo s kavo.

Sodobno vzdušje vas vabi, da si v trgovini ogledate nove kolekcije Comma in Comma CI. Izbirate lahko med različnimi kolekcijami, trenutno pa je v ospredju posebna kapsul kolekcija »Today for Tommorrow«, izdelana iz trajnostnih materialov. Ključni kos te kolekcije je kostim v izrazito rožnati barvi. Kolekcijo sestavljajo še kombinezon, top in majice v različnih barvah. Trajnostni izdelki so označeni s črno – belo etiketo WE CARE.

Seveda so zraven omenjene kolekcije na izbiro še obleke v raznih barvah in vzorcih, za različne priložnosti, bluze, topi in hlače v različnih dolžinah. Barve si sledijo od izrazito roza, rdeče, črne do bež in klasične kaki. Slednja nevsiljiva, modna barvna odtenka se med seboj odlično kombinirata in ustvarita eleganten videz.