DJ Umek nad Ljubljano pospremil prvi pojav Aurore (video)

2. 10. 2020, 15:29 | Aktualno

              DJ Umek nad Ljubljano pospremil prvi pojav Aurore (video) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo

DJ UMEK je v četrtek, 1. oktobra, s techno ritmi premierno pospremil prvi pojav Aurore nad Ljubljano. Spremljali so ga gledalci iz več kot 40 držav s celega sveta.

Aurora je namenjena ljubiteljem elektronske glasbe, ki si želijo dostopati do glasbe in izjemnih vizualij hkrati, kjerkoli in kadarkoli. Premieren pojav Aurore je občinstvo 1. oktobra lahko spremljalo v živo preko spleta in se potopilo v kraljestvo elektronske glasbe in spektakularnih luči.

Za premiero nove platforme so organizatorji združili moči s slovensko techno legendo DJ Umekom, ki je dodobra razgrel občinstvo, ki ga je spremljalo od doma. Premierni dogodek na rooftop terasi InterContinental hotela je potekal v sodelovanju s Playboyjem Slovenija.

Prenos spremljalo več tisoč ljudi iz vsega sveta

Foter slovenske techno scene je po sončnem zahodu na terasi InterContinental hotela navdušil z  DJ setom, ki ga je pripravil ekskluzivno za Auroro. Spremljale so ga izjemne luči, ki so dodobra ponazorile Auroro – severni sij.

Premiera na več platformah

Gledalci so lahko prenos spremljali prek Facebooka, YouTube in spletne strani Aurora Music. Utrinki so bili vidni tudi na več kot 10 partnerskih kanalih, Adria Media Ljubljana, Hit Radio Center, Eventim, Viberate ter glasbenih platformah v Adria regiji. V živo si je prvi pojav Aurore ogledalo več tisoč ljudi, ki so se priključili iz več kot 40 držav po vsem svetu.

Prvi sij Aurore so omogočili: Telemach, JBL, Športna loterija Sovenije, The Athlete’s Foot, Merit, mBills, Puklavec family wines, Sens in Nocco.

Če ste prvi pojav Aurore zamudili...

Organizatorji Aurore načrtujejo mesečne livestream dogodke, kjer bodo na edinstvenih lokacijah po Sloveniji in v okolici predstavili številne izjemne DJ-je in VJ-je. Elektronsko glasbo bodo po sončnem zahodu povezali s spektakularnimi lučmi in vedno znova nadgrajevali svojo avdio in vizualno produkcijo, za katero želijo, da se sliši in vidi po vsem svetu. 

Posnetek si lahko ogledate TUKAJ:

Za več informacij spremljajte auroramusic.io ali Facebook stran @auroramusic.io.

Fotografije: promocijsko gradivo