Do odličnih vrat kar preko spleta

1. 12. 2021, 08:45 | Promocijsko sporočilo

              Do odličnih vrat kar preko spleta (foto: PROMO) PROMO

Če ste se tudi v dobi pogosto zaprtih trgovin, pomanjkanja zalog in samoizoliranja uspeli izogniti nakupovanju prek spleta, ste zagotovo v manjšini. Naročanje stvari z domačega fotelja je namreč dandanes ustaljena praksa, ki obiskovanju fizičnih trgovin vztrajno odžira vse večji kos pogače.

Kljub vsem prednostim sprehajanja med digitalnimi policami pa še vedno obstajajo izdelki, po katere se raje odpravimo v pravo prodajalno. Za marsikoga v to kategorijo zagotovo sodijo tudi vhodna vrata, a tudi na tem področju se stvari hitro spreminjajo.

Ne, ne govorimo o priložnostnih spletnih akcijah diskontnih trgovcev, ki sicer pogosto presenetijo s ponudbo relativno kakovostnih izdelkov. Govorimo o stalni ponudbi kakovostnih vhodnih vrat, ki jih je mogoče povsem prilagoditi naročnikovim željam, in to z le nekaj kliki v spletnem konfiguratorju.

Med digitalno prodornejšimi tudi slovenska podjetja


Eno najbolj znanih slovenskih podjetij, ki omogoča takšen nakup, je dolenjski Inotherm. Ribniški proizvajalec visokokakovostnih aluminijastih vrat se je digitalizacije nakupne izkušnje lotil že pred nekaj leti in strankam ponudil napreden spletni konfigurator, s katerim lahko ustvarijo točno takšna vrata, kakršna si želijo, nato pa za slednja v pičlih 24 urah dobijo tudi informativno ponudbo.

PROMO

Z Inothermovim konfiguratorjem je mogoče prilagoditi nešteto modelov vrat. (Vir: Inotherm)

Celostna spletna izkušnja


Inotherm je na trgu znan kot podjetje, ki ogromno vlaga v inovacije na področju izolativnosti, varnosti in odpornosti vhodnih vrat. Inovativno pa se loteva tudi nakupne izkušnje, v sklopu katere kupcem omogoča, da v svet vhodnih vrat vstopi kar prek računalniškega zaslona.

V letošnjem letu so namreč spletnemu konfiguratorju dodali tudi virtualni salon, v katerem se je mogoče kar z miško sprehoditi med najpopularnejšimi razstavnimi eksponati in – s pomočjo prodajnega strokovnjaka ali samostojno – poiskati navdih za personalizirana vhodna vrata. Toda kaj točno pomeni personaliziran vhod?

Vsaka konfiguracija je edinstvena

Vsaka vrata iz Inothermove proizvodne hale so pravzaprav unikat, saj jih lahko kupec z le nekaj kliki prilagodi popolnoma po svojih potrebah in okusu. Osnovo za personalizacijo predstavlja eden od preko 200 modelov v Inothermovem spletnem katalogu, ki mu naročnik s pomočjo konfiguratorja določi:

- Dimenzije: pri Inothermu poudarjajo, da za informativno ponudbo ni potreben obisk merilca, saj so za začetek dovolj že okvirne mere.

- Tip konstrukcije in način odpiranja: za večje, ekstravagantnejše vhode so na voljo nad- in obsvetlobe, ki hodnik napolnijo s sončnimi žarki. Na voljo je tako levo kot desno odpiranje.

PROMO

Vstopite v virtualni svet vhodnih vrat Inotherm. (Vir: Inotherm)

- Zasteklitev: ljubitelji stekla lahko izbirajo med ornamentnimi in motivnimi stekli, vsa pa so za boljšo izolativnost serijsko troslojna in nadstandardne debeline.

- Barve: ponudba poleg standardnih barv obsega tudi mat in sijoče odtenke, za ljubitelje naravnega pridiha pa so v podjetju razvili tudi posebne dekorje. Ti nastanejo s postopkom sublimacije, s katerim na vrata odtisnejo izbrani vzorec, denimo lesa, kamna, žlahtne kovine ...

- Dodatno opremo: piko na i doda široka paleta kljuk in držal, ki se ji pridružuje še več sistemov zaklepanja. Za kar najvišjo stopnjo varnosti poskrbi hišna zvezda, pametni sistem odpiranja INOSMART. Njegovo srce sestavlja motorna ključavnica, ki samodejno zaklene vrata, ko se ta zaprejo. Odkleniti jih je mogoče s pomočjo visokoločljivostnega čitalnika prstnih odtisov, vnosa numerične kode ali pametnega telefona (tehnologija NFC). Celoten sistem je mogoče nadzorovati kar preko pametnega telefona.

PROMO

Odklepanje vhodnih vrat kar s svojim prstnim odtisom ali preko mobilne aplikacije. (Vir: Inotherm)

Kljub vsemu fizični saloni ostajajo

Kljub naprednim rešitvam za spletni nakup se ribniški velikan – mimogrede: gre za največjega proizvajalca aluminijastih vrat na stari celini – ne odpoveduje klasičnemu načinu nakupovanja. Poleg moderno opremljenega salona v Prigorici svoje goste pozdravijo tudi v Ljubljani, Mariboru, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Predosljah in Kopru, vrata pa bo vsak čas odprl tudi novi prodajno-razstavni salon.

A tudi če vam spletni nakup ne diši in bi Inotherm raje obiskali v živo: konfigurator je odličen tudi kot interaktivni katalog! Uporabite ga, da raziščete številne možnosti in resnično ustvarite vrata svojih sanj – pa naj bo to v živo ali preko spleta.