GROZLJIVKA v Mariboru: Soseda z risalnimi žebljički in kislino nad otroški voziček!

Policija primer obravnava prednostno

3. 12. 2020, 11:35 | Aktualno

              GROZLJIVKA v Mariboru: Soseda z risalnimi žebljički in kislino nad otroški voziček! (foto: profimedia) profimedia

Na Borštnikovi ulici v Mariboru se v enem od blokov dogajajo zares grozljive stvari, za vsemi pa naj bi stala na videz neškodljiva, a očitno osebnostno motena soseda mladega para z 8-letnim otrokom.

Po poročanju spletnega portala maribor24.si, se je prvi neljubi dogodek zgodil že novembra, ko so v otroškem vozičku našli podtaknjene risalne žebljičke. Ti so bili skriti pod zimsko podlogo, tako da se je otrok napičil nanje. Mamica, ki voziček pušča pred stopnicami v klet, saj družina živi v 4. nadstropju bloka brez dvigala, je že takrat podala prvo prijavo na policijo.

In kot da že to ne bi bilo dovolj, je mamica včeraj zgroženo ugotovila, da je nekdo s kislino polil voziček njenega otroka in voziček, ki je bil parkiran poleg njega. Ker je voziček črne barve, tega ni takoj opazila. Da je nekaj zelo narobe, je spoznala, ko se je z roko dotaknila obraza, tako da ima zdaj poškodovan obraz, po otrokovih oblačilih in madežih, ki so nastali ob stiku s kislino, pa je bilo hitro jasno, da so bile na delu še posebno zlobne sile.

Policija primer obravnava prednostno. Voziček so že razstavili in ga poslali na analizo, sum pa je padel na sosedo, ki je videti neškodljiva, a je zelo hudobna, naj bi za maribor24 še povedala mamica.