Lepotna blogerka, obsedena z nego kože, je navdušena nad učinki teh izdelkov (fotke prej in potem!)

9. 7. 2020, 09:10 | Promocijsko sporočilo
Lepotna blogerka, obsedena z nego kože, je navdušena nad učinki teh izdelkov (fotke prej in potem!) (foto: OSEBNI ARHIV) OSEBNI ARHIV

Tika Hribar, ki pravi, da je raziskovalka, že 15 let obsedena z nego kože, je na lastni (suhi in občutljivi) koži preizkusila izdelke, ki od znotraj navzven pomagajo koži z določenimi problemi, kot so pomanjkanje hidracije ali elastičnosti, izrazite gube ... Kakšne so njene ugotovitve oziroma rezultati na koži?  

Preizkusila je novo kombinacijo aktivnih učinkovin, ki pripomorejo k zdravi, napeti in lepi koži, in to v kapsuli. To so prehranska dopolnila iz Medexove lepotne linije, ustvarjena, da od znotraj rešujejo težave s kožo. Z nanosom kreme ali serumov namreč rešujemo posledice, ki se na naši koži kažejo navzven, kot so suha ali mastna koža, gube, problematična koža. Gre za posledice, ki so mešanice staranja, vremenskih vplivov ali različnih drugih oblik oksidativnega stresa. Zahvaljujoč naprednemu razvoju, pa lahko zdaj s prehranskimi dopolnili vplivamo tudi na vir, ki te posledice povzroči. Učinkovita absorpcija aktivnih sestavin skozi prebavni trakt omogoča, da svoji koži zagotavljamo podporo preko notranjih plasti kože. Tako telesu dostavljamo koncentrirana hranila, ki z rednim uživanjem izboljšajo sestavo kože.

Prehransko dopolnilo Ceramidi poskrbi za hidracijo in elastičnost kože, prvi učinki pa so vidni že po 15 dneh redne uporabe.

Prehransko dopolnilo Hyaluron prispeva k zmanjšanju gub, prvi učinki so vidni po 30 dneh redne uporabe.

Prehransko dopolnilo Anti-celulit prispeva k zmanjšanju celulita, prvi učinki so vidni po 30. dneh redne uporabe.

PROMO

Tikin test

Tika, ki jo najdete na IG @tixibeauty ali www.tixibeauty.com, je preizkusila Ceramide in Hyaluron, to pa so njena opažanja ob rednem jemanju teh dveh prehranskih dopolnil:

√ Lepša, bolj gladka tekstura kože.

√ Veliko manj suha, izsušena koža.

√ Več sijaja.

√ Bolj poenoten ten.

√ Manj aken, komedonov.

√ Koža je veliko bolj samostojna – potrebuje veliko manj nege in »cirkusa«.

√ Koža je veliko bolj odporna [manj občutljiva, bolje reagira na aktivne sestavine], bariera je očitno okrepljena.

√ Manj vidne gube.

V galeriji si kot dokaz oglejte Tikine fotografije prej in po 30 dneh uporabe, brez spreminjanja navad ali dodajanja drugih prehranskih dopolnil. Še več o tem, kako je Tika ocenila Medexova prehranska dopolnila, preberite TU.

Neustavljivo čudovite ambasadorke Medexove lepotne linije, ki prihaja v obliki prehranskih dopolnil v kapsulah za lepo kožo: plesalka Urška Centa, igralka Lara Komar in modna blogerka Anela Šabanagić:

PROMO