Ljubitelji digitala – WEBSI vas vabi!

12. 5. 2020, 09:00 | Promocijsko sporočilo
Ljubitelji digitala – WEBSI vas vabi! (foto: promocijski material) promocijski material

Največje slovensko tekmovanje digitalnih projektov WEBSI Spletni prvaki k prijavi vabi vse ustvarjalce digitalnih del v Sloveniji! Vse do 15. maja lahko projekte, za katere ne želite, da ostanejo neopaženi, prijavite preko spletne prijavnice. Na voljo je 23 kategorij in 31 nagrad, ki bodo podeljene 24. septembra na WEBSI dnevu – festivalu slovenskega digitalnega komuniciranja.

Kdo so WEBSI Spletni prvaki?

So najboljši projekti na področju digitalnega komuniciranja in poslovanja v Sloveniji, ki jih izbira 107-članska strokovna in poslovna WEBSI žirija. V letu 2020 ji predseduje Andrej Krajner, direktor komuniciranja v NLB Skupini. Tekmovanje sledi duhu časa in vsako leto uvaja številne novosti: letošnji sta dve. Prva je nova kategorija digital proti koronavirusu, v katero je prijava projekta brezplačna, namenjena pa je pravzaprav vrsti kriznega digitalnega poslovanja, digitalnim projektom, povezanih z reševanjem in blaženjem učinkov te epidemije. Drugo novost predstavlja nova nagrada naj naročnik, namenjena naročniku, ki je v preteklem letu nosilec najboljših digitalnih projektov.

promocijski material

Sodelujete lahko tudi vi

Zanimivost projekta je tudi ta, da podeljuje nagrado zmagovalcu ljudstva: torej projektu, ki ga širša splošna javnost prepozna kot najboljšega – glas ljudstva bo odprt v juniju, sodeluje pa lahko prav vsak. Razglasili pa bo tudi naj digitalca 2020 – tistega posameznika, ki je s svojim delom na področju digitalnega poslovanja pustil največji pečat v preteklem letu. Za slednji naziv lahko kandidata nominira brezaplačno prav vsak, tudi vi.

promocijski material

Festival slovenskega digitalnega komuniciranja

Celoletni projekt se zaključi 24. septembra z WEBSI dnevom, festivalom slovenskega digitalnega komuniciranja, kjer celodnevnim zanimivim vsebinam in odličnim govorcem sledi večerna podelitev nagrad ter zabava.

promocijski material