Melania Trump v Tennesseeju obiskala otroke odvisnikov od mamil

25. 7. 2018, 08:44 | Aktualno | Vir: STA
Melania Trump v Tennesseeju obiskala otroke odvisnikov od mamil (foto: profimedia) profimedia

Prva dama ZDA Melania Trump je v okvirju svoje kampanje za dobrobit otrok Bodi najboljši, ki jo je sprožila maja letos, obiskala bolnišnico v Nasvhillu v Tennesseeju, kjer zdravijo otroke odvisnikov od mamil in njihove matere. Povedala je, da želi osvetliti krizo z opioidi v ZDA.

Trumpova se je v bolnišnici igrala z otroki, pihala z njimi balončke, se pogovarjala s starši in zdravniškim osebjem otroškega oddelka bolnišnice Vanderbilt. Zdravniki so jo seznanili, kako otroke zdravijo odvisnosti, skupaj z materami.

"Želim se še naprej učiti in verjamem, da je treba zgodaj začeti z izobraževanjem mladih mamic in otrok o nevarnosti mamil. Verjamem, da več ko govorimo o tem, manjši bodo občutki krivde in sramu," je dejala prva dama ZDA.

S kampanjo Bodi najboljši (Be Best) Melania Trump osvešča Američane glede družbenih medijev, mamil in splošne dobrobiti otrok. Bistvo pobude, ki jo prva dama ZDA predstavlja po vsej državi, je vzpodbujanje odraslih, da učijo otroke, kako naj postanejo dobri državljani ter prijazni in nenasilni ljudje, ki bodo skrbeli zase in ne bodo uživali mamil.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri