Imate slab dan? S temi 3 koraki boste to v hipu spremenili!

3. 9. 2021, 15:09 | Promocijsko sporočilo
Imate slab dan? S temi 3 koraki boste to v hipu spremenili! (foto: Dean Grgurica) Dean Grgurica

Vsak od nas je doživel že nešteto dni, ko imaš občutek, da gre vse narobe in ko slaba volja posledično raste kot snežna kepa. A če se do zdaj morda tega niste zavedali – to lahko prekinete, na to imate vpliv.

Marsikdaj čutimo, da nam zadeve ne gredo 'po planu'. In če razmišljamo, da na situacijo nimamo vpliva, nas hitro lahko zajame oblak črnih misli in slaba volja nas dohiti, še preden sploh poznamo pravi vzrok zanjo. Kaj lahko v takih trenutkih storite, da bi se počutili bolje?

To so 3 najbolj preprosti, a preverjeno učinkoviti načini, kako v hipu spremenite (svojo) energijo in takoj izboljšate razpoloženje:

Prepustite se naravi

Ne, to ni kliše ali izrabljena fraza, svež zrak je zelo preprosto in dosegljivo, a učinkovito 'zdravilo'. Pogosto bo že 20 minut nekje v naravi izboljšalo vaše razpoloženje. Če k temu dodate še blagodejne športne dejavnosti, kot so tek, hoja ali kolesarjenje, pa toliko bolje. Pospešen srčni utrip je pravi korak do boljše volje!

Vitamin D

Ste prepričani, da za dolgotrajno slabo počutje ni krivo pomanjkanje vitaminov in mineralov? Znanstveno dokazano je, da neustrezna raven vitamina D lahko vpliva na slabo razpoloženje in celo depresijo. Ker vitamina D samo s prehrano in soncem dobimo premalo, morda razmislite o prehranskem dopolnilu.

Poslušajte glasbo

Glasba je izvrstno sredstvo za takojšnjo spremembo in izboljšanje razpoloženja. Obstajajo skladbe, ki vas tudi v najslabših dneh lahko spravijo v dobro voljo, te pa še nikoli niso bile tako dostopne, kot so zdaj. Telemach je razširil svojo ponudbo, ki po novem omogoča tudi neomejen dostop do globalne pretočne glasbene storitve TIDAL. Ta prinaša več kot 70 milijonov pesmi vseh zvrsti domače in tuje glasbe ter 250.000 najkakovostnejših video vsebin, vključno z glasbenimi videospoti, ekskluzivnimi prenosi koncertov in prireditvami brez oglasov. Dobra volja je torej na dosegu vaše roke.

Za uporabnike Telemachovih fiksnih paketov EON Premium in mobilnih paketov NAJVEČ je TIDAL Premium vključen v storitev. Aktivirajte ga v svojem uporabniškem računu Moj Telemach in uživajte v nepozabni zvočni ter vizualni izkušnji.
Dean Grgurica