To je najboljša lokacija za kofetkanje na svetu!

24. 7. 2020, 09:33 | Promocijsko sporočilo
To je najboljša lokacija za kofetkanje na svetu! (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA

V času, ko se veliko zadržujemo doma, marsikdo pogreša pozitivne in predvsem brezskrbne vibracije druženja. Si še predstavljate, kako je bilo, ko smo brez zadržkov odšli na kavo s prijateljem in se nismo obremenjevali, ali imamo v žepu masko in ali je v našem nahrbtniku dovolj razkužila? Pa vendar ... tudi v tem času se vam ni treba odpovedati pitju okusne kave v najboljši družbi, saj obstaja dobra alternativa druženju v lokalih.

V bistvu si drznemo trditi, da je ta alternativa še boljša oziroma ima definitivno določene prednosti. Govorimo o pitju kave v varnem zavetju svojega doma, kamor seveda povabite prijatelja ali prijateljico, ki mu zaupate in veste, da se v tem času odgovorno obnaša. 

V teh toplih dneh boste še najbolje storili, če za druženje ob kavi pripravite prijetno oazo na svojem vrtu, terasi ali balkonu, kjer se bosta zares dobro počutila in sprostila.

Prednosti druženja ob kavi v domačem zavetju

Če primerjate pitje kave v lokalu s tem doma, boste z lahkoto našli dodane vrednosti domače postrežbe, čeprav prej iz navade o njih morda niste niti razmišljali.

Popolno udobje

V lokalu se gotovo ne morete tako udobno zlekniti v naslanjač ali ležalnik, kot to lahko storite doma. Malce nevljudno se zdi tudi pretegovanje in ležanje z rokami za glavo. Doma pa si vse te položaje z lahkim srcem privoščite. Poleg tega imate tu sedalo, ki vam najbolj ugaja, in oblečeni ste lahko skorajda po mili volji – da se le dobro počutite v svoji koži in ste obenem spoštljivi do prijatelja. 

Največja varnost

Danes je ena od najbolj zaželenih vrednot prav gotovo varnost. In ta je v zavetju vašega doma seveda na najvišji ravni. Svojo družbo, ki ste jo povabili domov na kavo, verjetno dobro poznate, kajne? 

Ljubi mir

Medtem ko se morate v lokalu pogovarjati tako, da ne motite drugih gostov, obenem pa ne morete računati, da bodo drugi karseda spoštljivi do vas, si doma lahko daste duška, saj je tu vaša oaza miru. Zraven lahko za kuliso zavrtite glasbo, ki se ujema z druženjem ob kavi, predvsem pa tu ni gneče in dogajanja, torej zunanjih dražljajev iz okolice. 

Prihranek časa in denarja

Ko druženje ob kavi organizirate doma, prihranite tako pri času kot pri denarju. Nikamor se vam ni treba odpraviti ali odpeljati, poleg tega je kava, pripravljena doma, seveda cenejša (vendar ne nujno slabša) različica tiste, ki jo naročite v lokalu.

Okus kave

Doma lahko pijete kavo, ki je stoodstotno po vašem okusu. Izbrali ste jo sami in dobro veste, kaj pijete, zato boste lahko prav doma sto na uro uživali v njenem okusu.

Koristi pitja kave v prijetni družbi

Prijetno druženje ob kavi sproža v telesu same pozitivne učinke ... 

Hormoni sreče

Ti bodo med prijetnim druženjem prav gotovo na delu. Ko dvignete ravni serotonina in dopamina v telesu ter se obenem zmanjšuje raven stresnega hormona kortizola, ti procesi med drugim povečujejo tudi vašo telesno odpornost. 

Dober pogovor

Le kaj je lahko večji antidepresiv kot dober pogovor s prijateljem? Poveste mu, karkoli vas teži, ali skupaj predelata trenutno stanje enega in drugega ter se malo pritožita nad splošno situacijo v svetu. Pred pogovorom vas je morda še lovila tesnoba ali otožnost, po njem pa boste ponovno začutili tisto pravo voljo do življenja.

PROFIMEDIA

Sprostitev

Druženje, ki vključuje tudi smeh, je prava sprostitvena tehnika. Medtem ko vas bodo bolele trebušne mišice, vas bo verjetno nehala boleti preobremenjena glava, spet boste polni energije in vsesplošnega zagona.

Kako pripraviti najboljšo skodelico kave doma

To lahko brez dvoma pripravite z novim, popolnoma samodejnim kavomatom Philips LatteGo. Vas zanima, zakaj menimo, da je ravno ta kavomat najboljša izbira? To so več kot tehtni razlogi:

Enostavna priprava

Z enim samim pritiskom gumba lahko z espresso kavnim aparatom Philips 5000 LatteGo preprosto pripravljajte kave, kot so espresso, navadna kava, kapučino in mleko s kavo.

Več vrst kavnih napitkov

Uživate lahko v res široki paleti napitkov za prav vsako priložnost. S tem kavomatom lahko namreč pripravite kar 6 okusnih kavnih napitkov iz svežih zrn – izberete pač tistega, ki vam ga tisti trenutek srce poželi.

Neverjetna pena

Z espresso kavnim aparatom Philips 5000 LatteGo lahko iz mleka naredite popolnoma gladko mlečno peno, ki vam bo dobesedno pobožala brbončice. Gosta in svilnata mlečna pena bo z zmogljivim sistemom LatteGo mala malica, saj ta pri veliki hitrosti meša mleko in zrak v okrogli komori za penjenje, nato pa v skodelico brez pljuskov doda kremasto peno ravno pravšnje temperature.

Preprosto čiščenje

Mlečni sistem LatteGo omogoča najhitrejše čiščenje kavnega aparata do zdaj, saj je sestavljen le iz dveh delov in nima cevk ali skritih delov. Kavomat enostavno očistite pod tekočo vodo v manj kot 15 sekundah; poleg tega pa filter AquaClean zagotavlja do 5.000 skodelic kave brez odstranjevanja vodnega kamna.

PROMO